PalloTV - Timo Kettunen vetää JäPS:n kauden loppuun - Erol Ates ottaa ohjat vuonna 2024

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.06.2023

Timo Kettunen vetää JäPS:n kauden loppuun – Erol Ates ottaa ohjat vuonna 2024

Uusi päävalmentaja toimii loppukauden joukkueen taustalla.

Järvenpään Palloseura on saattanut loppuun valmennuksensa uudelleen järjestelyt. Niiden myötä seura saa uuden päävalmentajan, joka aloittaa tehtävässään kauden 2024 alussa mutta toimii kulisseissa myös tämän kauden loppuun. Uudelleen järjestelyihin jouduttiin, kun sydänvaivoista aikaisemminkin kärsinyt päävalmentaja Jyrki Ahola jätti tehtävänsä terveydellisten syiden vuoksi.

JäPS:n peliä Aholan poisjäännin jälkeen väliaikaisesti johtanut Timo Kettunen jatkaa päävalmentajana kauden loppuun saakka. Seuran reservijoukkueen JäPS/47:n päävalmentaja Jari Järvinen toimii Kettusen oikeana kätenä. Muu taustaryhmä jatkaa entiseen tapaan.

Kuusi vuotta FC Interissä eri tehtävissä työskennellyt Erol Ates on kokonaan uusi nimi JäPS:n organisaatiossa. Hän solmi kaksi kautta kestävän sopimuksen, jonka myötä Ates aloittaa JäPS:n päävalmentajana 1. päivä joulukuuta.

Uuden sopimuksen alkuun asti Atesin roolina on toimia Kettusen ja Järvisen neuvonantajana. Ates vastaa myös ensi kauden joukkueen kasaamisesta. Vaikka hän on merkittävässä taustapirun roolissa JäPS:ssä, Ates lupaa olla puuttumatta valmennusjohdon päätöksiin.

– Tietysti pienillä viilauksilla yritetään saada paras mahdollinen irti joukkueesta, mutta tarkoitus ei ole lähteä muuttamaan tai sotkemaan nykyisiä kuvioita. Päävalmentaja vastaa pelaamista koskevista päätöksistä ja linjauksista, Ates kertoo JäPS:n edustusjoukkueen verkkosivuilla.

Uusi päävalmentaja on nuoren polven koutseja. Ikää hänellä on vasta 30 vuotta. Tähän mennessä hän on toiminut FC Interin apuvalmentajana ja taktisena analyytikkona sekä reservijoukkueen päävalmentajana. Atesilla on UEFA Pro -tutkinto.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia