PalloTV - Huuhkajat sai uuden maalitykin - Håkans iski hattutempun San Marinon verkkoon

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.06.2023

Huuhkajat sai uuden maalitykin – Håkans iski hattutempun San Marinon verkkoon

Suomi - San Marino 6-0 (2-0)

Huuhkajat ei jättänyt mitään sattuman varaan EM-karsintojen toisessa kotiottelussaan. San Marino kaatui tylyin lukemin 6-0 (2-0). Ilotulitusta johti Daniel Håkans, joka viimeisteli hattutempun. Perhepäivän myötä Stadion oli jälleen täpötäysi - ottelua seurasi lähes 33 000 katsojaa.

Håkans tarvitsi hattutemppuunsa vain yhdeksän minuuttia. Ensimmäisen maalin nähdessä päivänvalon vaihdosta kehiin päässyt Håkans ehti olla kentällä alle viisi minuuttia. Tässä vaiheessa ottelu oli jo käytännössä ratkennut, kun Huuhkajat johti 2-0 Glen Kamaran ja Benjamin Källmanin osumilla. Håkansin triplan jälkeen Teemu Pukki kaunisteli lukemat 6-0:aan.

Murskavoittonsa myötä Suomi on ainakin hetken aikaa lohkon piikkipaikalla. Kaksi iltaottelua - Slovenia - Tanska ja Pohjois-Irlanti - Kazakstan - voivat muuttaa tilannetta. Tasapisteiden ollessa kyseessä keskinäisissä otteluissa Huuhkajat pärjää Slovenialle muttei Tanskalle. Maaliero suojelee maajoukkuetta Kazakstania vastaan.

EM-karsinta jatkuu syyskuussa. Huuhkajilla on edessään kaksi tuikitärkeää ottelua, kun Huuhkajat kohtaa vieraissa Kazakstanin ja kotikentällä Tanskan.

Ma 19.6.2023, Helsinki, Olympiastadion
Suomi - San Marino 6-0 (2-0)
16. 1-0 Glen Kamara
39. 2-0 Benjamin Källman
65. 3-0 Daniel Håkans
72. 4-0 Daniel Håkans
74. 5-0 Daniel Håkans
76. 6-0 Teemu Pukki
yleisöä: 32 812

Artikkeliin liittyviä aiheita: