PalloTV - "Kaksi-kolme pelaajaa olisi hyvä saada", Pauliina Miettinen, KuPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
21.06.2023

”Kaksi-kolme pelaajaa olisi hyvä saada”, Pauliina Miettinen, KuPS

KuPS:n alkukausi naisten Kansallisessa Liigassa on ollut värikäs ja poikkeava. Kahtena viime vuotena lähes ylivoimaiseen tapaan menestymään tottunut joukkue menetti siirtomarkkinoilla tärkeitä palasia ulkomaille eikä tilalle löytynyt toimivaa reseptiä oikeine osasineen. Se on näkynyt suoraan tuloksissa.

Poikkeavan kevään kruunasi valmentajan vaihtuminen. KuPS:aa luotsannut Ollipekka Ojala joutui jättäytymään sivuun - työuupumus vei nuoren pääkäskijän pitkälle sairaslomalle. KuPS ei halunnut toistaa miesten joukkueen kanssa tehtyä virhettä ja palkkasi nopeasti tilalle pitkän linjan mestarivalmentajan Pauliina Miettisen.

Miettinen on tehnyt korjausliikkeitä KuPS:n harjoitteluun alkukesän aikana ja hän on rukannut myös joukkueen pelitapaa. Tuloksia alkoi tulla välittömästi. Ilves kaatui 2-0 ja PK-35 Vantaa Miettisen ensimmäisessä kotiottelussa peräti 6-1.

PalloTV jututti Miettistä viime perjantaina ennen lauantaina pelattua ONS:aa vastaan. Millainen on Miettisen arvio liigan runkosarjan ensimmäisestä puolikkaasta? Jotkin asiat ovat yllättäneet Miettisen mutta mitkä?

Entä KuPS? Mitkä ovat Miettisen ajatukset nyt, kun hän on ollut naisten edustusjoukkueen ruorissa muutaman viikon? Ovatko ongelmakohdat ja niiden korjaustarpeet kirkastuneet? Nähtiinkö jo pelatuissa otteluissa Miettisen kaltainen joukkue?

Kansallisessa Liigassa alkaa pian kesätauko. Mitä kuopiolaisleirissä tapahtuu, kun pallo ei pyöri yleisön edessä? Kesätauon kanssa yhtä varmasti tuleva asia kuin Manulle illallinen on myös siirtoikkunan aukeaminen. Mitä liikkeitä KuPS aikoo tehdä siirtomarkkinoilla?

Toimittaja: Raine Pernu
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: