PalloTV - "Valmentajan vaihdos toi selkeyttä pallolliseen peliin", Aino Kröger, KuPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
25.06.2023

”Valmentajan vaihdos toi selkeyttä pallolliseen peliin”, Aino Kröger, KuPS

KuPS:n alkukausi naisten Kansallisessa Liigassa on ollut värikäs ja poikkeava. Kahtena viime vuotena lähes ylivoimaiseen tapaan menestymään tottunut joukkue menetti siirtomarkkinoilla tärkeitä palasia ulkomaille eikä tilalle löytynyt toimivaa reseptiä oikeine osasineen. Se on näkynyt suoraan tuloksissa.

Keskikentän moottorin Emma Peuhkurisen ulkomaille lähdön lisäksi KuPS:n keskuspuolustus kärsi kovia kolauksia talven siirtomarkkinoilla. Ratkaisu löytyi yllättävästä suunnasta, kun hyökkäyspäässä esiintymään tottunut Aino Kröger on pelannut topparin tontilla. Mitä tällä ratkaisulla haettiin? Siihen vastaa PalloTV:n kysymysten rumputulessa kohde itse eli Aino Kröger.

Miten hän otti muutoksen vastaan? Entäpä suuri kysymys, miten Kröger kokee onnistuneensa puolustajana? Täysin kivuton muutos ei ole voinut olla, sillä KuPS hävisi kevätkierroksen kärkikamppailut HJK:lle kotiyleisön edessä 0-4 ja Åland Unitedille vieraissa 3-4.

Lisätodisteita puolustuksen uudelleen rakentamisen keskeneräisyydestä löytyy myös sarjataulukosta, jossa KuPS erottuu selkeästi muista. Kuopiolaiset ovat tehneet runsaasti maaleja, mutta KuPS on myös päästänyt selkeästi enemmän kuin lähimmät verrokkiseurat HJK, Åland United ja FC Honka. Mikä on Krögerin näkemys asiasta?

Kröger pääsee esittämään myös oman näkemyksensä, miten KuPS:n arki on muuttunut uuden valmentajan myötä ja kertoo kuinka hän otti vaihdoksen vastaan. Kröger kertoo myös mitä hän odottaa syyskierrokselta.

Toimittaja: Raine Pernu
Kansikuva: Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: