PalloTV - ”FC Tobol on voitettavissa”, päävalmentaja Vesa Vasara, FC Honka

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
19.07.2023

”FC Tobol on voitettavissa”, päävalmentaja Vesa Vasara, FC Honka

FC Honka kohtaa torstaina Kazakstanilaisen FC Tobolin Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Vantaan Myyrmäessä. Viime viikolla espoolaiset hävisivät ensimmäisen osaottelun vieraissa 1-2. Kotiottelu on siis voitettava kahdella maalilla, jotta jatkopaikka varmistuu.

PalloTV otti yhteyttä Hongan päävalmentajaan Vesa Vasaraan ja pyysi häntä niputtamaan tappiollisen vierasottelun sekä luomaan katseen torstain kotiotteluun. Minkälainen ottelukuva vierasottelussa oli? Minkälaisella ottelusuunnitelmalla he lähtivät matsiin? Mihin peli ratkesi? Minkälaista palloa Tobol pelaa? Minkälaisena Vasara näkee kotiottelun lähtökohdat?

FC Honka-FC Tobol pelataan torstaina poikkeukselliset Vantaan Myyrmäen Stadionilla kello 19 alkaen.

Toimittaja: Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: