PalloTV - FC Hakan ja FC Hongan pelit eurokentillä päättyivät lyhyeen
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
20.07.2023

FC Hakan ja FC Hongan pelit eurokentillä päättyivät lyhyeen

Jääminen ilman tehtyä maalia toisessa osaottelussa tiesi kummallekin lähtöä laulukuoroon.

FC Hakan ja FC Hongan euroseikkailut Konferenssiliigassa ovat päättyneet ensimmäiselle karsintakierrokselle. FC Honka jäi maalittomaan tasapeliin kazakstanilaista FC Tobolia vastaan. Espoolaiset putosivat jatkosta maalein 1-2. Crusaders voitti kotiottelunsa vastaan maalein 1-0 (0-0) ja pudotti FC Hakan yhteismaalein 3-2.

Tapiolan urheilupuisto ei läpäise UEFA:n olosuhdevaatimuksia, minkä vuoksi FC Honka joutui evakkoretkelle Vantaan Myyrmäen stadionille. Ottelu noudatteli täydellisesti sille laadittua käsikirjoitusta. FC Tobol tuli Vantaalle lähinnä puolustamaan johtoaan eikä FC Hongan onnistunut murtaa vastustajan puolustusmuuria.

Jos espoolaiset joutuivat vierasottelussaan tyytymään yhteen maalia kohti suuntautuneeseen laukaukseen, vastaavassa kotiottelun tilastossa komeili pyöreä nolla. Se on kuin FC Hongan koko kausi pienoiskoossa. Puolustus pitää, mutta maaleja ei tule millään ilveellä.

FC Hakalla ei sujunut juurikaan paremmin Belfastissa. Se sai luotua seitsemän maalipaikkaa, joista vain yksi suuntautui kohti maalia. Isäntien Paul Heatley viimeisteli ottelun ainokaisen, joka varmisti Crusadersille jatkopaikan toiselle kierrokselle.

Suomalaisseuroista HJK ja KuPS ovat vielä eurokentillä. HJK selvitti rimaa hipoen pohjoisirlantilaisen Larne FC:n ja kohtaa norjalaisen Molde FK:n Mestareiden Liigan toisella karsintakierroksella. KuPS pääsi suoraan Konferenssiliigan toiselle kierrokselle. Tänä iltana selvisi kuopiolaisten vastustaja, kun Derry City FC pudotti HB Torshavnin yhteismaalein 1-0.

FC Honka - FC Tobol 0-0 (0-0)
yhteismaalit 1-2

Crusaders - FC Haka 1-0 (0-0)
73. 1-0 Paul Heatley
yhteismaalit 3-2

Artikkeliin liittyviä aiheita: