PalloTV - EIF laittaa puuta uuniin

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.07.2023

EIF laittaa puuta uuniin

Seura nappasi FC Hakasta lähteneen norsunluurannikkolaishyökkääjän.

Ykkösessä kolmantena oleva EIF vahvistaa hyökkäystään. Seura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen 24-vuotiaan norsunluurannikkolaishyökkääjä Tiemoko Fofanan kanssa. Fofana siirtyy Raaseporiin FC Hakasta, jossa hänen peliaikansa oli jäämässä vähiin. Osapuolet purkivat sopimuksen ja Fofana löysi itselleen uuden työnantajan nopeasti.

EIF on Fofanan kolmas suomalaisseura. Ensimmäisen kerran hän tuli Suomeen kesän 2018 siirtoikkunassa, jolloin Fofana siirtyi Ilvekseen tanskalaisen FC Nordsjælland junioriorganisaatiosta. Fofana viihtyi Tampereella kaksi ja puoli kautta aina vuoden 2021 alkupäiviin saakka, jolloin hän siirtyi lainasopimuksella azerbaidzhanilaiseen Sabah FK:hon.

Lainasopimuksen jälkeen Fofanan pelioikeus siirtyi pysyvästi Sabahin haltuun ja hän pelasi Azerbaidzhanissa aina tämän vuoden alkuun saakka. Fofana oli ilman sopimusta kevääseen, jolloin FC Haka poimi hänet riveihinsä vapailta markkinoilta.

Fofana ehti pelata Ilveksessä ja FC Hakassa 53 liigaottelua, joissa hän viimeisteli kahdeksan maalia.

Artikkeliin liittyviä aiheita: