PalloTV - PalloTV Podcast jakso 13 – VPS:n nousu & Pohjanmaan derby
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
08.08.2023

PalloTV Podcast jakso 13 – VPS:n nousu & Pohjanmaan derby

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/0dJcDBOaDkta1CLFiA4aEB?si=kjU2_OpxSjmhD5dbezLqSw

PalloTV:n podcastin 13. jaksossa puhutaan Veikkausliigan tämän hetken kuumimmasta joukkueesta, Vaasan Palloseurasta, sekä liigan muista ajankohtaisista aiheista. Vieraana on vaasalaisten päävalmentaja Jussi Nuorela ja kirittäjänä toimii podcastin vakiojäsen, PalloTV:n tuottaja Junnu Leskelä.

Alkulämpimissä tutustutaan illan vieraaseen - peilataan Jussi Nuorelan peliuraa ja sitä, millä tavalla hän ajautui valmentajaksi ja miksi juuri sellaista tietä kuin se on kulkenut.

Ensimmäisellä puoliajalla puhutaan Vaasan Palloseurasta. VPS:n kausi alkoi mollivoittoisesti, mutta seitsemää voitotonta ottelua on seurannut kuuden ottelun ilmiömäinen voittoputki. VPS on noussut putoamiskurimuksen alta keskikastin vankaksi tukipilariksi. Mitä vaasalaisten riveissä on alkukauden aikana tapahtunut?

Toisella puoliajalla tartutaan Veikkausliigan ajankohtaisiin aiheisiin. Puhutaan mm. kahdesta valmentajauutisesta – potkuja ei ole jaettu, mutta FC Haka ja Ilves palkkasivat uudet kakkosvalmentajat. Runkosarjan loppusuoraa peilataan otteluohjelmien kautta.

Lisäajalla penkaistaan vielä siirtomarkkinoita. Veikkausliigan siirtoikkuna sulkeutuu piakkoin. Miltä pelaajasiirtolista näyttää?