PalloTV - ”Nälkä kasvaa syödessä”, hyökkääjä Eero Markkanen, Gnistan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.08.2023

”Nälkä kasvaa syödessä”, hyökkääjä Eero Markkanen, Gnistan

PalloTV:n Valokeilassa on tällä viikolla Ykköstä johtava IF Gnistan. Tänään kuulemme hyökkääjä Eero Markkasen, 32, näkemyksen hänen oman ja Gnisun kauden kulusta.

Onko Markkanen tyytyväinen omaan maalimääränsä tähän mennessä? Haastattelu on tehty ennen viime viikonvaihteen KPV-peliä, jolloin Markkanen vielä jakoi joukkueensa parhaan maalintekijän tittelin Joakim Latosen kanssa seitsemällä osumalla. KPV-matsi muutti tilannetta, kun Latonen teki pari nyyttiä kokkolalaisten verkkoon Gnistanin voittaessa 2-1.

Mitä Markkanen muutoin ajattelee omista esityksistään tällä kaudella? Hän siirtyi täksi kaudeksi Gnistaniin HIFK:sta. Markkanen on yksi sarjan ehdottomista profiilipelaajista, jolta Oulunkylässä odotetaan suuria, eikä ihme. Monen suomalaispelaajan CV kalpenee Markkasen ansioluettelon rinnalla. Hän on vuosien varrella edustanut sellaisia seuroja kuten AIK, Real Madrid, RoPS, Dynamo Dresden, FC Haka, Orange County ja HIFK.

Kuluva kausi on Markkasen ensimmäinen kausi Ykkösessä. Minkälaisia eroja hän on havainnut Veikkausliigan ja Ykkösen välillä, eroaako itse pelaaminen?

Gnistan on suorittanut tasaisesti läpi kauden, mutta heinäkuussa joukkueen tuloskunnossa nähtiin notkahdus, kun se pelasi neljä voitotonta ottelua peräkkäin. Millä Markkanen sen selittää?

Minkälaisen roolin päävalmentaja Rantanen on piirtänyt Markkaselle? Minkälaista palloa Rantanen haluaa nähdä? Millä mielin hyökkääjä lähtee loppukauteen?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: