PalloTV - Juha Pasoja teki jatkosopimuksen MP:n kanssa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.08.2023

Juha Pasoja teki jatkosopimuksen MP:n kanssa

Ensi kausi on kemilähtöisen Pasojan viides mikkeliläisten valmentajana.

Ykkösen kärkikamppailussa mukana oleva Mikkelin Palloilijat ja neljättä kauttaan päävalmentaja oleva Juha Pasoja ovat tehneet jatkosopimuksen. Kolmella edellisellä kaudella MP on Pasojan johdolla sijoittunut Ykkösessä seitsemänneksi, yhdeksänneksi ja viime kaudella kahdeksanneksi.

Tällä kaudella MP tulee jatkamaan pelejä Pasojan johdolla ensi kertaa ylemmässä jatkosarjassa ja pelaa noususta Veikkausliigaan. Kaksi kierrosta ennen runkosarjan päättymista MP on toisena vain pisteen perässä ykkösenä olevasta Gnistanista.

Puheenjohtaja Olli Heinikainen on tyytyväinen, että hyvää työtä nuoren joukkueen kanssa tehnyt Juha Pasoja jatkaa päävalmentajana.

- Tämä kausi on sujunut todella hyvin! Paso on saanut nuoret pelaajamme uskomaan itseensä ja kehittymään. Tämä puolestaan on tehnyt mahdolliseksi joukkueen menestymisen. Monikaan ei uskonut ennen kauden alkua, että MP pelaa uskottavasti Veikkausliigapaikasta, vaan odotettiin taistelua sarjapaikasta, Heinikainen hehkuttaa MP:n lehdistötiedotteessa.

- Haluamme jatkuvuutta toimintaamme ja Paso on osoittanut olevansa paras vaihtoehto päävalmentajaksi jatkamaan hyvää työtänsä nuorien pelaajien kanssa, Heinikainen jatkaa.

Neljättä kautta MP:n päävalmentajana toimiva Juha Pasoja, 46, jatkaa motivoituneena Mikkelissä.

- Pelien mennessä tuloksellisesti hyvin on nälkä kasvanut syödessä ja halu nähdä, miten ensi kaudelle pystymme vielä parantamaan joukkueen tekemistä sekä joukkuetta yleensäkin, Pasoja kommentoi MP:n tiedotteessa.

- Itselleni tämä kausi antoi selkeän signaalin, että vielä on annettavaa MP:n edustusjoukkueelle ja se on tärkein tekijä, kun aloimme keskustella jatkosta. Mielenkiintoinen sarjauudistus myös motivoi jatkamaan täällä ja itse haluan nähdä, miten se vaikuttaa pelaajien liikkumiseen ja joukkueen kasaamiseen kaudelle 2024.

Lähde: MP / PalloTV
Valokuva: MP

Artikkeliin liittyviä aiheita: