PalloTV - Vihreistä vihreisiin - HPS rekrytoi päävalmentajan JyPK:stä
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
01.09.2023

Vihreistä vihreisiin – HPS rekrytoi päävalmentajan JyPK:stä

Antti Ruonala on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen helsinkiläisseuran kanssa. Ruonala astuu Mari Savolaisen jättämiin saappaisiin.

Antti Ruonala on Kansallisessa Liigassa pelaavan HPS:n uusi valmentaja. Ruonala korvaa Mari Savolaisen, joka jättää seuran tämän kauden jälkeen. Uuden valmentajan sopimus on yhden kauden mittainen. Tällä hetkellä Ruonala valmentaa Ykkösessä pelaavaa Jyväskylän Pallokerhoa.

HPS:n valmentajan paikka tuli avoimeksi, kun seura ilmoitti pari viikkoa sitten yhteistyön Savolaisen kanssa päättyvän. Aloite tuli Savolaiselta. Hän ehti olla HPS:n valmennuksessa kolme vuotta joista kaksi viimeistä päävalmentajana.

- Olen kiitollinen viimeisestä kolmesta vuodesta, ja nyt koen, että minun on aika siirtyä uusien haasteiden pariin, Savolainen kommentoi tuolloin HPS:n verkkosivuilla.

HPS:n rekrytoima Ruonala on tällä hetkellä Ykkösessä pelaavan ja todennäköisesti liigaan takaisin nousevan Jyväskylän Pallokerhon valmentaja. Hän jatkaa tehtävissään kauden loppuun saakka. Tätä ennen Ruonala on toiminut mm. Leppävaaran Pallon valmennuspäällikkönä sekä valmentajana FC Espoossa ja Vantaan Jalkapalloseurassa.

- Tarjous tuli hieman yllättäen ja pitkän pohdinnan jälkeen päätin, että se on minun kannaltani paras ratkaisu, Ruonala kommentoi JyPK:n verkkosivuilla siirtymistään HPS:n peräsimeen.

- Täältä jää käteen paljon omaa kehittymistä, paljon hienoja kokemuksia, uusia ystäviä, tuhansia kilometrejä bussissa ja vihreä sydän, Ruonala jatkaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: