”Meidän täytyy uskaltaa myös Euroopassa”, päävalmentaja Pauliina Miettinen, KuPS – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.09.2023

”Meidän täytyy uskaltaa myös Euroopassa”, päävalmentaja Pauliina Miettinen, KuPS

KuPS:n naiset matkaavat keskiviikoksi Tanskan Køgeen, jossa joukkue osallistuu Mestarien Liigan karsintaturnaukseen. Karsinta pelataan neljän joukkueen turnauksena, jossa kahden välierän voittajat etenevät finaaliin. Sen voittaja etenee ainoana joukkueena jatkoon Mestarien Liigan toiselle kierrokselle. Kolmen muun joukkueen eurotaival päättyy siihen.

KuPS kohtaa omassa välierässään emäntäjoukkue HB Køgen, joka on ennakkoon kuopiolaisten pahin vastustaja turnauksessa. Toisessa välierässä kohtaavat serbialainen ŽFK Spartak Subotica ja färsaarelainen KÍ.

PalloTV otti yhteyttä KuPS:n päävalmentajaan Pauliina Miettiseen ja kysyi, millä mielin joukkue matkaa Tanskaan? Mitä HB Køgestä tiedetään? Minkä tyyppistä palloa he pelaavat? Missä ovat KuPS:n iskun paikat? Mikä on joukkueen terveystilanne? Ovatko kaikki pelaajat käytettävissä? Mitä toisen semifinaalin joukkueista tiedetään?

Haastattelu on tehty viime perjantaina.

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Arkistokuva/Kari Väre

Artikkeliin liittyviä aiheita: