PalloTV - ”Kazakstan kaatuu kontrolloidulla suorittamisella”, Mika Nurmela, Huuhkajat
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
05.09.2023

”Kazakstan kaatuu kontrolloidulla suorittamisella”, Mika Nurmela, Huuhkajat

Suomen A-maajoukkue hyvin alkaneet EM-karsinnat jatkuvat otteluilla Kazakstania ja Tanskaa vastaan. Kasakit kohdataan torstaina vieraissa ja juutit saapuvat Helsingin Olympiastadionille sunnuntaina.

H-lohkoa tasapisteissä Kazakstanin kanssa johtava Huuhkajat on aloittanut EM-karsinnat lupaavasti. Joukkue hävisi avauskierroksella Tanskalle 1-3 vieraissa, mutta onnistui heti perään kaatamaan Pohjois-Irlannin niin ikään vieraissa 1-0. Sitä seurasivat kotivoitot Sloveniasta 2-0 ja San Marinosta 6-0.

Yhdeksän pistettä neljästä ottelusta maalierolla 10-3 on hyvä saldo, ja luo erinomaiset lähtökohdat karsintojen jatkolle.

PalloTV tapasi Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvan Mika Nurmelan ja kysyi, mikä maku valmennuksella on jäänyt EM-karsinnoista tähän mennessä?

Tämän EM-ikkunan matkajärjestelyt ovat poikkeukselliset, ei vähiten maailmalla vallitsevan tilanteen vuoksi. Miten suureksi tekijäksi maantiede ja sen mukanaan tuomat matkajärjestelyt nousevat tässä EM-ikkunassa?

Millä mielin kasakkeja vastaan? Minkälaisella pelillä he ovat keränneet voitot Tanskasta, Pohjois-Irlannista ja San Marinosta? Millä Kazakstan kaatuu?

Entä mitä tarvitaan Tanskan nujertamiseksi? Onko se niin simppeliä, että laitamme kaupan kiinni matalalla blokilla ja hyökätään tehokkaasti vastaan, vai miten valmennuksen ajatus kulkee?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: