PalloTV - PalloTV Podcast jakso 14 – HJK hakee muskeleita - Naisten toiminta yhtiöksi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Studio
|
05.09.2023

PalloTV Podcast jakso 14 – HJK hakee muskeleita – Naisten toiminta yhtiöksi

Vieraana jaksossa Anu Ubaud!

Voit kuunnella jakson myös Spotifyssa:
https://open.spotify.com/episode/6u0x8Cz6F1goC40JoSLlQS?si=gYEYHHouRfK9pQ0gNhyiGQ

HJK värisytti kotimaista jalkapalloskeneä ilmoittamalla naisten edustusjoukkueen toiminnan siirtämisestä osakeyhtiön alle. Kesällä perustettu Ei mikään tytäryhtiö Oy saa uusilta omistajiltaan miljoonaluokan osakepääoman huomenlahjaksi.

Kuka, mitä, missä, milloin ja miksi ovat aiheellisia kysymyksiä tästä ajankohtaisesta aiheesta. Niihin on vastaamassa uuden taustayhtiön hallituksen puheenjohtaja, mainos- ja viestintäalan yrittäjä sekä Helsingin Sanomien päätoimittajanakin toiminut Anu Ubaud. 

Podcastin jälkimmäisessä osassa ruoditaan Kansallisen Liigan runkosarjan lopputaulukkoa sekä ennakoidaan jo alkanutta alempaa ja pian alkavaa ylempää loppusarjaa. Mukana analysoimassa PalloTV:n asiantuntija Ilkka Marttila.

Juontajana toimii tuttuun tapaan Raine Pernu. Äänituotannosta ja -tekniikasta vastaa Elmerson Audioworks.

Artikkeliin liittyviä aiheita: