PalloTV - ”EM-junamme on edelleen aikataulussa”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
11.09.2023

”EM-junamme on edelleen aikataulussa”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat

Suomen A-maajoukkueen EM-karsintajuna on edelleen raiteilla, vaikka se hävisikin Tanskalle 0-1 Olympiastadionilla sunnuntaina. Raiteilla pysymisen takasi viime torstain arvokas 1-0 vierasvoitto Kazakstanista.

Huuhkajat on pelannut itsensä erinomaiseen saumaan jatkoa ajatellen, kun karsinnat ovat juuri ohittaneet puolivälin. Suomi on tällä hetkellä karsintalohkonsa kolmannella sijalla pisteen kärkipaikan jakavia Tanskaa ja Sloveniaa perässä. Seuraavat EM-karsintaottelut pelataan lokakuussa, jolloin Suomi kohtaa Slovenian vieraissa ja Kazakstanin kotona.

Lohko viimeiset ottelut pelataan marraskuussa. Tuolloin Huuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin kotona ja San Marinon vieraissa. EM-lopputurnaukseen selviävät lohkon kaksi parasta.

PalloTV tapasi Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvan Mika Nurmelan ja pyysi häntä niputtamaan Kazakstan- ja Tanska-ottelut. Tyydyttääkö kolme pinnaa? Mistä johtuu, että joukkueen pallollinen suorittamien on niin epätasaista pelien sisällä? Oliko valmennus muutoin tyytyväinen pelisuunnitelmien toimivuuteen? Joko EM-lopputurnauspaikka ratkeaa lokakuun Slovenia- ja Kazakstan-matseissa?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Janne Dahlman

Artikkeliin liittyviä aiheita: