PalloTV - PAOK kiri voittoon viimeisellä kympillä - HJK:lle ei pisteitä Konferenssiliigan avauksesta
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Ottelukooste
|
21.09.2023

PAOK kiri voittoon viimeisellä kympillä – HJK:lle ei pisteitä Konferenssiliigan avauksesta

HJK:n avaus Konferenssiliigan lohkovaiheessa sujui tappiollisesti. Klubi hävisi kotiottelunsa kreikkalaiselle suurseuralle PAOK:lle maalein 2-3 (1-0). Lohkon toisessa ottelussa Eintracht Frankfurt kaatoi skotlantilaisen Aberdeen FC:n 2-1 (1-1). HJK kohtaa seuraavaksi juuri Aberdeenin vierasottelussa, joka pelataan 5. lokakuuta. Seuraava kotiottelu on vasta marraskuussa Eintrachtia vastaan.

Ottelu alkoi kaksijakoisissa merkeissä, kun HJK:n ykkösmaalivahdikseen hankkima Niki Mäenpään pelikunto osoittautui vajaaksi ja kannettiin pareilla ulos. Tolppien väliin hyppäsi Jesse Öst, jonka varassa Klubi joutuu olemaan niin Konferenssiliigassa ja kuin Veikkausliigan mestaruustaisteluissa Mäenpään vamman vakavuuden selviämiseen saakka.

Iloa synkkään iltaan toi Hassane Bande, joka pukkasi Lucas Lingmanin kulmapotkun tolpan kautta PAOK:n maaliin.

HJK:lle suorastaan tyrkytettiin voittoa, kun Öst otti muutaman namukopin ja PAOK:n hyökätessä vastustajan puolustukseen aukesi tilaa vastahyökkäyksille. HJK ei kuitenkaan omista paikoista onnistunut tekemään lisäosumia. PAOK käytti tilaisuutensa hyväkseen ja paine Klubi-maalilla johti tasoitukseen, kun Konstantinos Koulierakis puski vapaapotkun verkkoon.

Tasoitukseen johtaneen vapaapotkun antanut Kiril Despodov vastasi PAOK:n voittomaalista. Despodovin epäonnistunut laukaus osui tolppaan, josta se kieri maaliviivan väärälle puolelle. HJK yritti tasoitusta, mutta lopulta PAOK:n englantilaista verta suonissaan kantava espanjalaishyökkääjä Brandon Thomas sinetöi kreikkalaisseuran voiton.

HJK sai vielä rangaistuspotkun pitkäksi venyneellä lisäajalla. Erotuomari joutui katselemaan VAR-videota ennen kuin päätyi kreikkalaispelaajan käsivirheeseen ja pilkkuun, josta Bojan Radulovic viimeisteli kavennuksen.

HJK - PAOK 2-3 (1-0)
36. 1-0 Hassane Bande
55. 1-1 Konstantinos Koulierakis
81. 1-2 Kiril Despodov
90.+4 1-3 Brandon Thomas
90.+9 2-3 Bojan Radulovic (rp)
yleisöä: 8 532

Artikkeliin liittyviä aiheita: