PalloTV - "Meidän pitää olla tehokkaampia", päävalmentaja Marko Saloranta, Helmarit

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
27.09.2023

”Meidän pitää olla tehokkaampia”, päävalmentaja Marko Saloranta, Helmarit

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue on aloittanut kansojen Liigan voitokkaasti. Kilpailun avausottelussa viime perjantaina Helmarit otti Slovakiasta 4-0 kotivoiton. Eilen illalla joukkue kairasi 1-0 vierasvoiton Romaniasta ja johtaa nyt B-liigan 2-lohkoa.

PalloTV otti yhteyttä Helmareiden päävalmentajaan Marko Salorantaan ja kysyi, minkälainen maku hänelle jäi Romania-ottelusta? Kansojen Liigan alku on tuonut hyviä tuloksia, onko hän muutoin tyytyväinen joukkueensa pelin kehittymiseen?

Helmarit pelaa Kansojen Liigan B-liigassa. Mitä pitää parantaa, jotta A-liigaa ja kansainvälistä kärkeä saataisiin kiinni? Mikä on Salorannan mielestään se kaikkein keskeisin asia, jossa olemme kärkimaita jäljessä tällä hetkellä? Kansojen Liigan jatkuu Helmareiden osalta lokakuun lopulla. Millä mielin hän suuntaa tuplaotteluun Kroatia vastaan?

Toimittaja: Junnu Leskelä
Kansikuva: Jyri Sulander / Suomen Palloliitto

Artikkeliin liittyviä aiheita: