PalloTV - SalPa pelaa loppusarjan viimeiset pelit apuvalmentajien ohjaksissa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.09.2023

SalPa pelaa loppusarjan viimeiset pelit apuvalmentajien ohjaksissa

Uusi siviilityö vie päävalmentaja Tero Suonperän loppuvuodesta Porin seudulle. Sen tiimoilta seuran taustayhtiö teki kokonaisarvion, jonka perusteella Suonperän valmennuspesti päättyy heti.

Ykkösen alempaa loppusarjaa johtava Salon Palloilijat vaihtaa päävalmentajaa. Tero Suonperä astuu sivuun ja hänen apuvalmentajinaan toimineet Ilkka Virtanen ja Teemu Kesänen vetävät sarjanousijan rekeä jäljellä olevat kolme kierrosta.

SalPa:n kotisivujen mukaan uusi siviilityö vie Suonperän kohti Porin seutua loppuvuodesta. Suonperä ei ollut siis jatkamassa valmentajana kaudella 2024, mutta seuran taustayhtiön kokonaisarvion perusteella päävalmentajan pesti päättyy välittömästi. Lyhytsanainen tiedote ei kerro puikkoihin astuvien apuvalmentajien työnjaosta mitään.

Suonperä ehti valmentaa SalPa:aa muutaman ottelun vaille kaksi kautta.

SalPa on Ykkösen alemman loppusarjan piikkipaikalla tasapistein pietarsaarelaisen FF Jaron kanssa. Varmistaakseen sarjapaikkansa tulevassa Ykkösliigassa seura tarvitsee vielä yhden voiton jäljellä olevista kolmesta ottelusta.

SalPa:n ero putoamisviivan alle on seitsemän pistettä. Putoaminen uuteen Ykköseen on käytännössä epätodennäköistä, mutta oikean skenaarion toteutuessa silti teoreettisesti mahdollista. SalPa voi myös säilyttää sarjapaikkansa, vaikka se häviäisi kaikki jäljellä olevat ottelunsa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: