PalloTV - HJK:n johto ei kestänyt taaskaan - Yksi piste Konferenssiliigan tuliaisina Skotlannista
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.10.2023

HJK:n johto ei kestänyt taaskaan – Yksi piste Konferenssiliigan tuliaisina Skotlannista

HJK avasi pistetilinsä Konferenssiliigan lohkovaiheen toisella kierroksella. Pistesäkkiin tuli täydennystä 1-1 (0-0) tasapelistä skotlantilaisen Aberdeen FC:n vieraana. Lohkon toisessa ottelussa kreikkalainen PAOK voitti saksalaisen Eintracht Frankfurtin ja on nyt kärjessä ilman pistemenetyksiä.

Pistetilin karttumisen lisäksi tuloksessa oli hyvää UEFA:n maksama mojova rahallinen bonus. HJK:n tilille napsahtaa 166 000 euron suuruinen pistebonus, josta osa luonnollisesti menee suoraan pelaajien lompakkoon. Lohkovaiheeseen pääsy oli rikastuttanut seuraa jo lähes kolmen miljoonan euron suuruisella bonuksella.

Huonoa tuloksessa oli se, ettei HJK taaskaan pystynyt pitämään johtoasemaansa. HJK:n kultakenkä Bojan Radulovic viimeisteli Pyry Soirin syötöstä Klubin 1-0 johtoon, kun ottelua oli pelattu hitusen verran vajaa tunti.

HJK:n johtomaalin jälkeen pelin ote kääntyi kokonaan Aberdeenille. Painostus tuotti tulosta juuri, kun viimeinen kymppi oli alkamassa. Aberdeenin pohjoismakedonialaishyökkääjä puski keskityksen ohi Klubi-maalia vartioineen Jesse Östin.

HJK:n mahdollisen jatkopaikan kannalta loka-marraskuun vaihde tulee olemaan mielenkiintoinen. HJK kohtaa Eintracht Frankfurtin kahdessa seuraavassa ottelussa. Kahden kierroksen jälkeen Frankfurtilla on kolme sekä HJK:lla ja Aberdeenillä yksi piste. Lokakuun ottelu pelataan vieraissa ja marraskuun alun ottelu Helsingissä.

Aberdeen FC - HJK 1-1 (0-0)
59. 0-1 Bojan Radulovic
79. 1-1 Bojan Miovski
yleisöä: 16 316

Artikkeliin liittyviä aiheita: