PalloTV - Valtteri Kumpuniemi ottaa hoitaakseen KuPS:n valmennusvastuun
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

10.10.2023

Valtteri Kumpuniemi ottaa hoitaakseen KuPS:n valmennusvastuun

Uuden valmentajan sopimus on 1+1 -vuotinen. Pauliina Miettinen lähtee tuplamestarina määräämättömän pituiselle sapattivapaalle tuplamestarina.

KuPS:n uusi valmentaja on Valtteri Kumpuniemi. Hän on tehnyt Kansallisessa Liigassa pelaavan seuran kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen naisten edustusjoukkueen luotsaamisesta. Tällä hetkellä valmennusvastuussa oleva Pauliina Miettinen astuu tuplamentarina syrjään kauden jälkeen. KuPS on voittanut Suomen Cupin ja kruunataan lauantain päätöskierroksen jälkeen myös Suomen mestariksi.

Kumpuniemi, 32, hyppää seuratöihin Suomen Palloliiton Läntisen alueen aluevalmentajan tehtävistä. Hän on myös tyttöjen U19 -maajoukkueen valmennusryhmässä mukana.

Nuoresta iästään huolimatta Kumpuniemellä on jo pitkä viisitoistavuotinen ura valmentajana takana. Rovaniemeltä kotoisin oleva Kumpuniemi on valmentanut niin poika- kuin tyttöjunioreita mm. Oulussa ja Tampereella ennen siirtymistään kokonaan Palloliiton palvelukseen. Nuorten maajoukkuevalmennuksessa hän on ollut seitsemän vuoden ajan.

KuPS:n nykyinen valmentaja Pauliina Miettinen jättää seuran kauden päätteeksi. Eilen kerrottiin, ettei Miettisen sopimuksessa ollutta optiovuotta käytetä. Miettinen kertoi Yleisradion haastattelussa, että hän haluaa keskittyä nyt perheeseensä ja omaan hyvinvointiinsa. Sapattivapaansa pituutta Miettinen ei osannut sanoa.

Miettinen tuli KuPS:n valmentajaksi kesken kauden, kun Ollipekka Ojala jäi sairaslomalle.

Artikkeliin liittyviä aiheita: