PalloTV - ”Jäitä hattuun ja peli kerrallaan”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
13.10.2023

”Jäitä hattuun ja peli kerrallaan”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat

Huuhkajien EM-karsinnat jatkuvat lauantaina vierasottelulla Sloveniaa vastaan. Tiistaina on vuorossa kotiottelu Kazakstania vastaan. Huuhkajat on pelannut itselleen erinomaisen mahdollisuuden selvittää tiensä Saksassa ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen. Se kuitenkin edellyttää hyviä tuloksia näistä kahdesta tulevasta ottelusta.

PalloTV tapasi Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvan Mika Nurmelan ja kysyi, joko joukkueen EM-lopputurnauspaikka ratkeaa näissä kahdessa pelissä? Voiko meillä olla mitään muuta tavoitetta kuin voittaa molemmat ottelut?

Tiistain kotiottelu Olympiastadionilla on ollut loppuunmyyty jo aikoja sitten. Minkälaiset terveiset Nure lähettää kannattajille?

Suomi lähtee tämän maaotteluikkunan otteluihin lohkon kolmossijalta. H-lohkon kärkipaikan jakavat Slovenia ja Tanska ovat pisteen edellä. Neljäntenä oleva Kazakstan on tasapisteissä Suomen kanssa. Lohkon häntäpään joukkueet Pohjois-Irlanti ja San Marino ovat jo jääneet kyydistä.

Lohkon viimeiset ottelut pelataan marraskuussa. Tuolloin Huuhkajat kohtaa Pohjois-Irlannin kotona ja San Marinon vieraissa. EM-karsintojen kymmenen lohkovoittajaa ja kymmenen lohkokakkosta etenevät Saksassa vuonna 2024 pelattavaan lopputurnaukseen.

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: