PalloTV - Jarossa tuulee - Päävalmentaja sai lähteä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.10.2023

Jarossa tuulee – Päävalmentaja sai lähteä

Stephen Wardin sopimus purettiin. Ward oli ollut erimielinen osakeyhtiön hallituksen kanssa seuran kehittämisen suunnasta. Myös muita henkilöstöjärjestelyitä on tehty.

Pietarsaarelaisessa FF Jarossa on tehty organisaatiomuutoksia. Niiden myötä päävalmentajana yhden kauden toimineen englantilaislähtöisen Stephen Wardin sopimus on purettu. Uutena urheilujohtajana aloittaa Tobias Strand. Hän hoitaa tehtävää operatiivisen johtajuuden ohella.

FF Jaron kotisivujen uutisen mukaan 62-vuotiaan Wardin sopimus purettiin, koska hän oli erimielinen edustusjoukkuetta pyörittävän Ab Liga Jaron hallituksen kanssa seuran kehittämisen suuntaviivoista. Ward tuli kolmivuotisella sopimuksella Jaron valmentajaksi täksi kaudeksi, kun hänen edeltäjänsä Jimmy Wargh siirtyi IFK Mariehamnin palvelukseen.

Tämä kausi oli Jarolle vaikea. Sarjapaikka tulevassa Ykkösliigassa varmistui vasta syyspuolella. Yhdeksäs sija oli seuran huonoin sijoitus miesmuistiin.

FF Jaron operatiivinen johtaja ja U23-joukkueen nimellä kulkevan reservin valmentaja Tobias Strand ryhtyy hoitamaan urheilujohtajan tehtävää. Järjestelyiden myötä Strandin rooli reservin valmennuksessa pienenee.

Urheilujohtajuutta vapaaehtoisena hoitanut Pekka Kultanen luopuu tehtävästään. FF Jaron uutisen mukaan hän on jatkamassa seuran myyntitehtävissä, joista luvataan kertoa myöhemmin.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia