PalloTV - Pikkuhuuhkajille vajaamiehisenä viime hetken tappio
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.10.2023

Pikkuhuuhkajille vajaamiehisenä viime hetken tappio

Voittomaali syntyi pitkän lisäajan kahdeksannella minuutilla. Suomi joutui taistelemaan vajaalla ottelun viimeiset hetket Ville Kosken kentältäpoiston vuoksi.

Pikkuhuuhkajat kärsi EM-karsinnoissa toisen tappionsa. Romania oli Suomea niukasti parempi maalein 1-0 (0-0). Ottelun ainoa maali syntyi, kun pelikellossa oli jo kahdeksas minuutti menossa. Romania sai lopussa kulmapotkun ja Matei Ilie puski pallon Suomen puolustuksen keskeltä verkkoon.

Pikkuhuuhkajat pelasi ottelun lopun ja lisäminuutit vajaalla. Toinen toppari Ville Koski katseli kevyen kontaktin jälkeen keltaista korttia. Kun kyseessä oli hänen toinen varoituksensa, oli suihkukomennus vääjäämätön. Ensimmäisen keltaisen Koski sai protestoinnista ensimmäisellä puoliajalla. Ottelun bosnialaistuomari oli muutenkin korttiherkällä tuulella - hän jakoi 11 keltaista ja yhden punaisen.

Kierroksen muissa otteluissa Albania löi Montenegron 2-0 (1-0) ja nousi lohkon kärkeen. Suomelle kuului hyvä uutinen Jerevanista, jossa Armenia yllätti Sveitsin ja pakotti vastustajansa 0-0 (0-0) pistejakoon.

Pikkuhuuhkajat on Albanian, Sveitsin ja Romanian jälkeen neljäntenä. Kasassa on vasta kolme pistettä, kun yhden ottelun enemmän pelannut Albania on saanut kerättyä jo yhdeksän pistettä.

Suomen viimeinen ottelu tämän vuoden puolella pelataan 21. marraskuuta, jolloin Pikkuhuuhkajat ottaa Turussa mittaa lohkon jumbosta Armeniasta. Muutama päivä aikaisemmin pelataan myös kaksi ottelua, mutta silloin Pikkuhuuhkajilla on huilivuoro.

Pikkuhuuhkajien päävalmentajan Mika Lehkosuon mietteitä kuullaan PalloTV:ssä joko keskiviikkona tai torstaina.

Ti 17.10.2023, Sibiu, Stadionul Municipal
Romania - Suomi 1-0 (0-0)
90.+8 1-0 Matei Ilie
yleisöä: 7 654

Artikkeliin liittyviä aiheita: