PalloTV - ”Meidän pitää löytää takaisin omalle tasollemme”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
18.10.2023

”Meidän pitää löytää takaisin omalle tasollemme”, valmentaja Mika Nurmela, Huuhkajat

Huuhkajat ei pääse Saksassa ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen karsintalohkonsa kautta. Perättäiset tappiot Slovenialle (0-3) ja Kazakstanille (1-2) tekivät lopputurnauspaikasta matemaattisen mahdottomuuden, kun karsintaa on pelaamatta kaksi ottelua. Huuhkajat päättää EM-karsinnat marraskuussa otteluilla Pohjois-Irlantia ja San Marinoa vastaan.

EM-lopputurnaushaavetta ei kuitenkaan tarvitse haudata vielä ihan kokonaan. Huuhkajat saa toisen mahdollisuuden Kansojen Liigan pudotuspeleissä maaliskuun lopulla. Pudotuspelien vastustajat ovat tässä kohtaan vielä hämärän peitossa, mutta se tiedetään, että EM-kisoihin päästäkseen Huuhkajien olisi voitettava pudotuspeleissä kaksi ottelua.

PalloTV otti yhteyttä Huuhkajien valmennusryhmään kuuluvaan Mika Nurmelaan ja kysyi, miten maajoukkuevalmennus on selittänyt itselleen tuon lauantain tappion Slovenialle? Mikä siinä pelissä meni pieleen? Oliko pelisuunnitelma vain epäonnistunut, vai eikö pelaajat kyenneet toteuttamaan sitä?

Miten valmennus selittää eilisen Kazakstan-tappion - otteluhan oli meidän kontrollissamme? Miten on mahdollista, että maalin johto kotona kääntyy tappioksi viimeisen 20-minuutin aikana? Joko Huuhkajat alkaa nyt keskittyä keväällä siintäviin Kansojen Liigan pudotuspeleihin?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: