PalloTV - ”Pallollisen pelimme kehittyminen luo uskoa jatkoon”, päävalmentaja Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
18.10.2023

”Pallollisen pelimme kehittyminen luo uskoa jatkoon”, päävalmentaja Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen EM-karsinnat ovat alkaneet vaihtelevissa merkeissä. Joukkue aloitti karsinnat 1-2 kotitappiolla Sveitsille syyskuussa. Sitä seurasivat näyttävä 4-1 kotivoitto Albaniasta viime perjantaina, ja kirvelevä 0-1 lisäaikatappio Romanialle eilen.

E-lohkossa pelaavat Suomen, Sveitsin, Albanian ja Romanian lisäksi Armenia ja Montenegro. Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saavat suoran paikan ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat kolmesta viimeisestä lopputurnauspaikasta.

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat jatkuvat marraskuussa ottelulla Armeniaa vastaan. Sitä ennen joukkue pelaa vielä marraskuussa harjoitusmaaottelun Ruotsia vastaan.

PalloTV otti yhteyttä Pikkuhuuhkajien päävalmentajaan Mika Lehkosuohon ja kysyi, minkälaisen arvosanan hän antaa joukkueen pelillisille esityksille tässä karsintaikkunassa? Mikä maku Albania- ja Romania-otteluista jäi? Mikä toimi, mikä ei? Onko hän muutoin tyytyväinen joukkueensa pallollisen pelin kehittymiseen?   

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: