PalloTV - Kansallisen Liigan kauden lopputilinpäätös
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
19.10.2023

Kansallisen Liigan kauden lopputilinpäätös

Kansallinen Liiga päättyi viime viikonloppuna. Mitalikolmikko on sama ja yhtä yllätyksetön kuin viime vuonna: KuPS voitti mestaruuden ja Suomen Cupin, HJK sijoittui molemmissa toiseksi, Åland United kauhoi pronssiset mitalit. ONS sai kasaan yhdeksän sarjapistettä ja putoaa kahden liigakauden jälkeen Ykköseen. TPS:n ja PK Keski-Uusimaan karsintaurakka on parhaillaan menossa.

PalloTV istutti naisten sarjojen asiantuntijansa Ilkka Marttilan kameran eteen ja pyysi purkamaan päättyneen kauden annin. Millainen kausi asiantuntijan mielestä oli kokonaisuutena katsottuna? Oliko lopputaulukko yllätyksetön myös hänen mielestään? Mitkä ovat kauden plussat ja miinukset? Keitä pelaajia Marttila haluaa nostaa esiin?

Suomen Palloliitto kertoi aikaisemmin syksyllä sarjauudistuksesta, jonka myötä Kansallisesta Liigasta ja Naisten Ykkösestä tulee yksi kokonaisuus. Sen myötä ensi kauden joukkuemäärä supistuu kahdella ja kaudesta 2025 lähtien liigassa pelaa enää kahdeksan joukkuetta. Mitä asiantuntija Marttila miettii uudistuksesta?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: