PalloTV - "Helmareilla ongelmia hyökkäys-kolmanneksen pelaamisessa", asiantuntija Ilkka Marttila

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluanalyysi
|
01.11.2023

”Helmareilla ongelmia hyökkäys-kolmanneksen pelaamisessa”, asiantuntija Ilkka Marttila

Naisten Kansojen Liiga jatkui viikonvaihteen molemmin puolin, kun Helmarit pelasi kaksi ottelua Kroatiaa vastaan. Perjantaina vietettiin naisten A-maajoukkueen 50-vuotisjuhlia Töölön jalkapallostadionilla ottelussa, jonka Suomi voitti 3-0. Eilen pelattiin kesäisen Adrianmeren rannalla Šibenikissä. Suomi oli toistamiseen parempi maalein 2-0.

Ottelut nähneet joutuivat toteamaan, että vaikka tulokset numeroina olivat inhimilliset, Kroatia oli valovuosien päässä Suomen tasosta. Kroatian inhorealistinen matalan blokin siilipuolustus sekä Helmarien tehojen vähyys ja sortuminen vastustajan hitaaseen tempoon pitivät numerot siedettävinä.

Mitä numeroiden takaa löytyy? PalloTV:n naisjalkapallon asiantuntija Ilkka Marttila kertoo.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: