PalloTV - MP:ssä istuttiin neuvottelupöytään - Joukkueen rakennus alkoi maalivahdin kiinnityksellä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.11.2023

MP:ssä istuttiin neuvottelupöytään – Joukkueen rakennus alkoi maalivahdin kiinnityksellä

Ykkösen eliittimaalivahteihin kuuluva Aleksi Honka-Hallila jatkaa Mikkelissä.

Viime kaudella Ykkösessä kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla
sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueensa rakentamisen. Seura on tiedotteensa mukaan solminut jo toistakymmentä uutta pelaajasopimusta, mutta julkaisee niistä vasta yhden. Maalivahti Aleksi Honka-Hallila jatkaa MP:n sotisovassa.

Maalivahdiksi vielä nuorella, 22-vuotiaalla Honka-Hallilalla alkaa kolmas kausi MP:ssä. Päättyneellä kaudella hän kohosi seuran selväksi ykkösmaalivahdiksi ja oli myös Ykkösen eliittitorjujia. Honka-Hallila pelasi kahta vaille kaikki MP:n ottelut sarjassa. Mikkeliläisten tiedotteen mukaan Honka-Hallila torjui kolmanneksi eniten nollapelejä Ykkösen viime kaudella.

- Mennyt kausi oli pitkä ja tunnerikas! Kuitenkin päällimmäisenä fiiliksenä vuodesta on ylpeys koko joukkueen suorittamisesta ja tekemisestä. Isoimpina asioina, joka mahdollisti huippusuorituksemme, oli huikea joukkuehenki ja sitä kautta muodostunut yhteispeli, Honka-Hallila tunnelmoi viime kautta MP:n tiedotteessa.

- Henkilökohtaisesti kaudesta jäi myös erittäin hyvä fiilis. Pystyin saavuttamaan kauden aikana itselleni asettamani tavoitteet. Oli myös hienoa päästä pelaamaan ensimmäinen täysi kausi ykkösveskarin roolissa miesten peleissä ja samalla olemaan joukkueen kapteenistossa. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen ja uuteen Ykkösliigaan.

MP:n tulevasta kaudesta Honka-Hallila odottaa yhtä menestyksekästä kuin kolmanteen sijaan päättynyttä edellistäkin. Itsevarmuudestakaan ei ole pulaa.

- Joukkueen kesken tavoitteista keskustellaan, kun porukka alkaa olemaan lopullisesti kasassa, mutta kyllä sen verran itse pystyn sanomaan joukkueen puolesta jo nyt, että kyllä sarjan ylempi puolikas on ehdottomasti tavoitteemme.

- Lähden tavoittelemaan sitä, että olisin yksi sarjan parhaista maalivahdeista, ellen paras, Honka-Hallila lataa.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen, että yksi Ykkösen parhaista maalivahdeista jatkaa MP:n riveissä.

- Allu pelasi vahvan kauden ja johti joukkuetta esimerkillisesti sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Hän kehittyi jo talven aikana hyvin ja kehitys jatkui myös kesän peleissä. Hän oli selkeä ykkösmaalivahti meille, Pasoja analysoi MP:n tiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia