PalloTV - FF Jaro päätyi tuttuun nimeen
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
05.11.2023

FF Jaro päätyi tuttuun nimeen

Niklas Vidjeskog aloittaa valmentajana 1+1 -vuotisella sopimuksella.

Niklas Vidjeskog, 54, on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen FF Jaron kanssa seuran päävalmentajan tehtävistä. Vidjeskog on tuttu nimi Jaron organisaatiossa, mutta nyt hän pääsee ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen ruoriin kauden alusta lähtien.

Vidjeskog korvaa päävalmentajana Stephen Wardin, joka ajautui eri linjoille seuran hallituksen kanssa FF Jaron tulevaisuuden kehityssuunnista. Ward vapautettiin tehtävistään kesken sopimuskauden.

Vidjeskog on pitkän linjan jarolainen ja tuttu kasvo myös muualla Keski-Pohjanmaalla. Kruunupyyläisen TUS:n kasvatti pelasi parhaat vuotensa edustaen Jaron lisäksi Kokkolan Pallo-Veikkoja. Veikkausliigan otteluita hänelle kertyi 149 - KPV:ssä 15 ja loput Jarossa.

Valmentamisen hän aloitti kasvattajaseurassaan TUS:ssa toimimalla pelaajavalmentajana kausina 2002-05. Sen jälkeen Vidjeskog on nähty mm. Jaron edustusjoukkueen kakkosvalmentajana ja seuran B-nuorten valmentajana.

Vidjeskogin työhistoriasta löytyy siirtyminen kolme kertaa kakkosvalmentajan tontilta päävalmentajaksi, kun alkuperäinen viranhaltija on eronnut tai erotettu tehtävistään. Vidjeskog korvasi Jarossa Keijo Paanasen 2006 ja Aleksi Eremenko Sr:n 2016 sekä Niko Kalliokosken KPV:ssä 2021.

Päättyneen kauden Vidjeskog vietti välivuotta valmennuspuuhista. Sapattivapaa ja se, että hän pääsee alusta lähtien luomaan Jaron kattausta saa miehen innostuneelle tuulelle.

- Olen nyt kesällä ollut ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ilman valmennustehtävää ja tunnen olevani valmis ja täynnä energiaa. En ole koskaan pystynyt rakentamaan joukkuetta haluamallani tavalla, vaan olen aina joutunut astumaan tilalle ja ottamaan jonkun muun joukkueen haltuun, joten tämä tuntuu erittäin inspiroivalta, Vidjeskog kertoo tuntemuksistaan FF Jaron verkkosivuilla.

Viime päivinä FF Jaro on kertonut sopimusuutisia myös pelaajarintamalta. Markus Gronholm ja Jim Myrevik ovat sopineet jatkosta pietarsaarelaisseuran kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita: