PalloTV - ”Ruotsi-ottelusta haetaan pelituntumaa Armenia-peliin”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Otteluennakko
|
15.11.2023

”Ruotsi-ottelusta haetaan pelituntumaa Armenia-peliin”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat

Suomen miesten U21-maajoukkueen EM-karsinnat jatkuvat ensi viikon tiistaina 21. marraskuuta Turussa ottelulla Armeniaa vastaan. Tätä ennen Suomi kohtaa Ruotsin harjoitusmaaottelussa Boråsissa kuluvan viikon torstaina. Karsintalohko E:ssä pelaavat Suomen lisäksi Sveitsi, Albania, Romania, Armenia ja Montenegro.

Suomi aloitti karsinnat syyskuussa 1-2 kotitappiolla Sveitsille. Sitä seurasivat näyttävä 4-1 kotivoitto Albaniasta ja kirvelevä 0-1 lisäaikatappio Romanialle vieraissa. Pikkuhuuhkajat ovat tällä hetkellä lohkonsa neljännellä sijalla. Armenia on lohkon viimeisenä yhdellä pisteellä.

Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saavat suoran paikan ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat kolmesta viimeisestä lopputurnauspaikasta.

PalloTV otti yhteyttä Pikkuhuuhkajien päävalmentajaan Mika Lehkosuohon ja kysyi, mitä he hakevat Armenia-ottelua edeltävästä harjoitusottelusta Ruotsia vastaan? Miksi juuri Ruotsi, oliko siihen jokin erityinen pelillinen syy? Minkälaisessa vaiheessa hän näkee joukkueen pelin kehittämisen olevan? Mitä hän haluaa nähdä joukkueelta Ruotsi- ottelussa, mihin PalloTV:n katsojien kannattaa kiinnittää erityistä huomiota peliä katsoessa?

Toimittaja: Junnu Leskelä 

Artikkeliin liittyviä aiheita: