PalloTV - Kilpeläinen teki jatkosopimuksen MP:n kanssa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.11.2023

Kilpeläinen teki jatkosopimuksen MP:n kanssa

Loukkaantumisista kärsinyt puolustaja haikailee vammoista vapaan, ehjän harjoituskauden perään.

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat on julkaissut kahdeksannen pelaajasopimuksensa. Puolustaja Jesse Kilpeläinen, 23, jatkaa MP:n joukoissa yhden vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Haukiputaan Pallon kasvatti aloittaa kolmannen kautensa MP:ssä. Viime kauden alussa loukkaantumiset haittasivat Kilpeläistä, mutta jatkosarjasta lähtien hän pelasi isot minuutit MP:n alakerrassa. Kaiken kaikkiaan Ykkösen otteluita kertyi 12 ja yksi liigakarsinnassa. Kilpeläinen pelasi myös MP/SavU:n riveissä Kolmosta. Ensimmäisellä kaudellaan MP:ssä Kilpeläinen pelasi yhdeksän Ykkösen ottelua.

Vaikka MP ei edennyt liigakarsinnassa ensimmäistä vaihetta pidemmälle, Kilpeläinen on tyytyväinen joukkueen lopputulokseen sarjassa.

- Mennyt kausi oli totta kai joukkueelta positiivinen, vaikka viimeisestä pelistä jäikin todella karvas
maku. Loppukaudesta tuntui olevan hieman epäonneakin pelien kääntymisen suhteen, mutta
onneksi saatiin klaarattua kolmas sija, Kilpeläinen sanoo MP:n lehdistötiedotteessa.

- Omalta osaltani talvi ja alkukausi olivat vaikeita ja nivusvaivat johtivat lopulta leikkauspöydälle huhtikuun vaihteessa. Kauden loppupuolella vastuuta tuli mukavasti ja kentällä alkoi tapahtua positiivisiakin asioita.

Tulevan kauden osalta Kilpeläinen haluaa ennen kaikkea ehjää harjoitustalveä.

- Henkilökohtaisena tavoitteena on saada vihdoin ehjä kausi ja sitä kautta ottaa askel eteenpäin pelaajana sekä auttaa joukkuetta.

Päävalmentaja Juha Pasoja tietää mitä saa, kun Kilpeläisen laittaa kentälle.

- Loukkaantumisten jälkeen Jesse pääsi kuntoon ja löysi hyvän tason omaan pelaamiseensa. Hän on perusvarma suorittaja, joka haluaa kehittää itseään ja toivotaan, että Jesse pystyy ehjään harjoituskauteen ja sitä kautta mittaamaan itsestään ulos parhaan tuloksen ensi vuonna, Pasoja kertoo MP:n lehdistötiedotteessa.

Lähde: MP/PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia