PalloTV - ”Tulevaisuudessa näen itseni Euroopan huippukentillä”, maalitykki Lotta Lindström, HJK
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

18.11.2023

”Tulevaisuudessa näen itseni Euroopan huippukentillä”, maalitykki Lotta Lindström, HJK

HJK:n hyökkääjä Lotta Lindström, 19, teki läpimurron kansalliselle huipulle viime kaudella. 17 maalia ja Kansallisen liigan maalintekijätilaston voitto heti tulokaskaudella on jämäkkä työnäyte. Koko kauden aikana Lindström väänsi kaikkiaan 33 nyyttiä 29 ottelussa. Kun yhtälöön vielä lisätään vahvat otteet nuorisomaajoukkueissa, niin ei ole ihme, että Hyvinkään Palloseuran kasvatti sai ensimmäisen kutsunsa Helmareihin lokakuussa.

PalloTV tapasi Lindströmin ja kysyi, miten hän itse kuvailisi mennyttä kautta? Minkälainen kokemus ensimmäinen visiitti A-maajoukkueessa oli? Miltä viime kauden hyppy junioripeleistä aikuisten peleihin muutoin tuntui? Oliko HJK:n pelitapaan vaikea sopeutua?

Lindströmillä on ollut menestyksekäs kausi, ehtiikö pää mukaan vauhtiin? Joko hänen hyvät esityksensä ovat herättäneet ulkomaalaisten seurojen mielenkiinnon? Joko hän olisi kypsä lähtemään kokeilemaan ulkomaille? Millä mallilla hänellä on koulu? Missä hän näkee itsensä jalkapalloilijana viiden vuoden päästä?

Toimittaja: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: