PalloTV - Koulun ja pallon perässä Kuopioon
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.11.2023

Koulun ja pallon perässä Kuopioon

Ilveksen maalivahtikalustoon kuulunut Meri Hämäläinen on tehnyt sopimuksen KuPS:n kanssa.

Ilveksen maalivahteihin kuulunut Meri Hämäläinen on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. Kahden tamperelaisseuraa edustamansa kauden aikana Hämäläinen pelasi yhteensä 23 liigaottelua.

Hämäläisen aikaisempia seuroja ovat olleet FC Ruskon Pallo, Turun Nappulaliiga ja Turun Palloseura, josta hän siirtyi Ilvekseen kaudeksi 2022. Ilves oli Hämäläisen ensimmäinen liigaseura. Sitä ennen hän pelasi naisten Ykköstä TPS:ssä ja Turun Weikoissa.

Hämäläinen on erittäin tyytyväinen pelaajasopimuksestaan. Hän on joutunut kokemaan kotimaisen naisjalkapallon pelimerkkien vähäisyyden ja menee urallaan eteen päin koulun ehdoilla.

- Saavuin Kuopioon jo pari kuukautta sitten opiskeluiden takia, joten tämä mahdollistaa minulle pelaajauran jatkumisen, Hämäläinen kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

Vaikka kilpailua riittää ja koulu määrittelee pelaamisen ehtoja, Hämäläinen ei pukeudu KuPS:n sotisopaan pelkästään katsotaan nyt -mentaliteetilla.

- Haluan tulevana kautena mennä pelillisesti sekä fyysisiltä ominaisuuksilta eteenpäin. Tietysti haluan mahdollisimman paljon peliaikaa ja sitä kautta auttaa seuraa menestymään niin hyvin kuin se on viime vuosina menestynytkin, Hämäläinen sanoo tavoitteistaan KuPS:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: