”Maaliskuun karsintaottelut ovat EM-urakkamme kulminaatiopiste”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.11.2023

”Maaliskuun karsintaottelut ovat EM-urakkamme kulminaatiopiste”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat

Suomen miesten U21-maajoukkueen EM-karsinnat jatkuivat tiistaina 6-0 kotivoitolla Armeniasta. Voitto piti joukkueen mukana taistossa EM-lopputurnauspaikasta, kun sen karsintaurakka lähestyy puolta väliä.

Pikkuhuuhkajat ovat tällä hetkellä lohkonsa neljännellä sijalla, iskuetäisyydellä lohko kärkisijoihin nähden. Lisäksi joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin edellä olevilla. Karsintalohko E:tä johtaa tällä hetkellä Sveitsi. Romania on kakkosena ja Albania kolmosena. Viidentenä on Montenegro ja perää pitää Armenia.

Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saavat suoran paikan ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat kolmesta viimeisestä lopputurnauspaikasta.

PalloTV otti yhteyttä U21-maajoukkueen päävalmentajaan Mika Lehkosuohon ja kysyi, mitä murskavoitosta jäi päällimmäisenä mieleen? Mitä hän painotti ennen ottelua? Missä hän näkee Pikkuhuuhkajien pelin kehittämisen painopisteen olevan tässä vaiheessa?

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat jatkuvat maaliskuussa otteluilla Albaniaa ja Montenegroa vastaan. Joko nuo pelit ovat karsintojen kulminaatiopiste?

Toimittaja: Junnu Leskelä   
Kansikuva: Roni Raunola

Artikkeliin liittyviä aiheita: