PalloTV - ”Maaliskuun karsintaottelut ovat EM-urakkamme kulminaatiopiste”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
22.11.2023

”Maaliskuun karsintaottelut ovat EM-urakkamme kulminaatiopiste”, Mika Lehkosuo, Pikkuhuuhkajat

Suomen miesten U21-maajoukkueen EM-karsinnat jatkuivat tiistaina 6-0 kotivoitolla Armeniasta. Voitto piti joukkueen mukana taistossa EM-lopputurnauspaikasta, kun sen karsintaurakka lähestyy puolta väliä.

Pikkuhuuhkajat ovat tällä hetkellä lohkonsa neljännellä sijalla, iskuetäisyydellä lohko kärkisijoihin nähden. Lisäksi joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin edellä olevilla. Karsintalohko E:tä johtaa tällä hetkellä Sveitsi. Romania on kakkosena ja Albania kolmosena. Viidentenä on Montenegro ja perää pitää Armenia.

Yhdeksän lohkovoittajan lisäksi kolme parasta lohkokakkosta saavat suoran paikan ensi kesänä pelattavaan EM-lopputurnaukseen, kun muut lohkokakkoset puolestaan pelaavat kaksiosaiset jatkokarsinnat kolmesta viimeisestä lopputurnauspaikasta.

PalloTV otti yhteyttä U21-maajoukkueen päävalmentajaan Mika Lehkosuohon ja kysyi, mitä murskavoitosta jäi päällimmäisenä mieleen? Mitä hän painotti ennen ottelua? Missä hän näkee Pikkuhuuhkajien pelin kehittämisen painopisteen olevan tässä vaiheessa?

Pikkuhuuhkajien EM-karsinnat jatkuvat maaliskuussa otteluilla Albaniaa ja Montenegroa vastaan. Joko nuo pelit ovat karsintojen kulminaatiopiste?

Toimittaja: Junnu Leskelä   
Kansikuva: Roni Raunola

Artikkeliin liittyviä aiheita: