Ykkösliigacupin lohkojako julkistettu – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.11.2023

Ykkösliigacupin lohkojako julkistettu

Tammikuussa alkava lohkovaihe päättyy maaliskuussa. Välierien runkopäivä on 23. maaliskuuta ja loppuottelun 6. huhtikuuta.

Ykkösliigacupiksi nimetyn Ykkösliigan talvikilpailun lohkojako on julkistettu. Lohkot noudattelevat itä-länsisuuntaista maantieteellistä jakaumaa, jossa pääkaupunkiseudun kolme seuraa ovat sijoitettu sekaisin molempiin lohkoihin. HIFK pelaa läntisessä A-lohkossa FF Jaron, SJK Akatemian, SalPa:n ja TPS:n kanssa. JIPPO, JäPS, KTP, MP ja PK-35 muodostavat itäisen B-lohkon.

Lohkojen jakaumassa huomion arvoista on, että se käytännössä paljastaa - tai ainakin ennakoi - lisenssikomiteoiden tulevia päätöksiä. Gnistanin nimi loistaa poissaolollaan ja sen tilalla on joensuulainen JIPPO. Gnistan on nousemassa Veikkausliigaan konkurssiin menneen FC Hongan tilalle. JIPPO tulee täydennysjoukkueena Ykkösliigaan.

Otteluohjelma julkaistaan joulukuussa ja ensimmäiset pelit pelataan tammikuussa. Lohkovaiheessa saa peluuttaa kolmea testipelaaja, joiden edustusoikeus ei ole pelaavassa seurassa.

Kummankin lohkon kaksi parasta etenee välieriin, joiden voittajat kohtaavat 6. huhtikuuta pelattavassa finaalissa. Välierät ovat yksiosaisia ja ne pelataan lohkovoittajien kotikentillä.

Finaalin voittajalle on luvassa 10 000 euron palkinto. Hävinnyt palkitaan kolmella tuhannella eurolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia