PalloTV - Tuuli Viinikka siirtyy KuPS:n rosteriin
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.11.2023

Tuuli Viinikka siirtyy KuPS:n rosteriin

Paremmat mahdollisuudet kehittyä jalkapalloilijana veti maajoukkueeseen nousseen pelaajan Kuopioon.

Ilveksen nuori laitapelaaja Tuuli Viinikka on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen Kuopion Palloseuran kanssa. Viinikka on jo toinen ilvesläinen, joka siirtyy KuPS:n vahvuuteen. Vain muutama päivä sitten seura kertoi maalivahti Meri Hämäläisen sopimuksesta kuopiolaisten kanssa.

Siinä, missä opiskelut ohjasivat Hämäläisen seuravalintaa, Viinikka vaihtaa Ilves-nutun KuPS:n paitaan puhtaasti jalkapalloilullisista syistä. Viinikka hakee KuPS:sta laadukkaampaa kehittymisympäristöä.

- Valitsin Kuopion Palloseuran sen takia, koska se tuntuu tällä hetkellä itselleni parhaalta vaihtoehdolta. Kuopiossa on olosuhteet kunnossa ja pääsen keskittymään täysin jalkapalloon, Viinikka avaa siirtonsa taustoja KuPS:n verkkosivuilla.

- Odotan, että pystyn ottamaan itse askeleita eteenpäin pelaajana. Tavoitteena tulevalla kaudella on sopeutua ammattipelaajan arkeen ja päästä kehittämään niitä asioita, joita täytyy vielä kehittää, Viinikka jatkaa.

Viinikka on hämeenlinnalaisen HJS:n kasvatti, joka siirtyi Ilvekseen kolme vuotta sitten. Ensimmäinen kausi Tampereella kului Naisten Ykkösessä pelanneessa Ilveksen reservijoukkueessa. Kaksi viimeistä vuotta hän on pelannut Kansallista Liigaa. Viinikka nousi syksyllä myös Helmarien rinkiin, muttei saanut vielä A-maajoukkuedebyyttiään tehtyä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: