PalloTV - HJK vahvistui PK-35 Vantaan hyökkääjällä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.12.2023

HJK vahvistui PK-35 Vantaan hyökkääjällä

Reetta Suomela siirtyy PK-35 Vantaasta Klubin palvelukseen.

Kansallisen Liigan uuteen kauteen valmistautuva HJK on vahvistanut hyökkäystään. Klubi on tehnyt yksivuotisen sopimuksen 25-vuotiaan Reetta Suomelan kanssa. Suomela on pelannut PK-35 Vantaan riveissä viimeiset kolme kautta. VJS:n kasvatin tilille on toistaiseksi kertynyt 63 liigaottelua ja 11 maalia.

HJK ilmoitti elokuussa yhtiöittävänsä naisten liigajoukkueen. Uudet omistajat tekevät suuria rahallisia satsauksia joukkueen toimintaan. Nämä panostukset vetivät Suomelan tekemään sopimuksen HJK:n kanssa.

– Klubissa on laadukas joukkue ja hyvät treeniolosuhteet. Klubissa panostetaan arkeen, joka samalla tarjoaa ammattimaisen ympäristön kehittymiselle, Suomela kertoo HJK:n verkkosivuilla.

– Odotan ensi kaudelta laadukkaita ja kovia treenejä ja pelejä sekä kehitystä pelaajana. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja tekemään yhdessä töitä sekä taistelemaan Suomen mestaruudesta.

HJK:n päävalmentaja Arttu Heinonen kuvaa Suomelaa monipuoliseksi hyökkääjäksi, jonka voi istuttaa kärjessä mille tahansa pelipaikalle.

– Reetta on monikäyttöinen pelaaja ja voi pelata molemmilla laidoilla. Hän on nopea pelaaja ja pystyy myös ohittamaan hyvin sekä myös puolustamaan laadukkaasti kentän eri osa-alueilla, Heinonen analysoi HJK:n verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: