PalloTV - HJK:n pitkä kausi päättyi tappioon
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
14.12.2023

HJK:n pitkä kausi päättyi tappioon

PAOK vei voiton viimeisessä Konferenssiliigan lohkovaiheen ottelussa.

HJK jäi ilman voittoa Konferenssiliigan lohkovaiheessa. Viimeisen kierroksen ottelu vieraissa kreikkalaista PAOK:ia vastaan päättyi 2-4 (1-1) tappioon. Klubin saaliiksi jäi kaksi tasapelipistettä skotlantilaisen Aberdeen FC:n kanssa. Kauden lisäksi päättyi monen HJK-pelaajan työ seuran palveluksessa.

Ottelun tarina oli tuttu jo useammasta aikaisemmasta lohkovaiheen kamppailusta. HJK meni johtoon, mutta Bojan Radulovicin tekemä maali ei riittänyt. PAOK tuli rinnalle ja lopulta ohi. Ottelu ratkesi jo toisen puoliajan alussa Gianni Konstanteliasin 2-1 ja HJK:n oman pelaajan tekemään 3-1 maaliin.

HJK:n saldoksi jäi kaksi pistettä ja alkulohkon jumbosija. PAOK eteni lohkovoittajana neljännesvälieriin.

Kreikkalaisseuran lohkovoitto oli selvääkin selvempi. Kuudessa pelissä se menetti ainoastaan yhden pisteen tasapelissä skotlantilaisen Aberdeen FC:n kanssa.

Päättynyt kausi oli viides kerta, kun Klubi osallistui eurokilpailun lohkovaiheeseen. HJK pelasi Mestareiden Liigaa 1998-99, Eurooppaliigaa 2014-15 ja 2022-23 sekä Konferenssiliigaa myös 2021-22. Näiden lisäksi HJK osallistui lohkomuotoisena pelattuun Intertotoon kaudella 1995. Aikaisemmin seura on jäänyt lohkovaiheessa ilman voittoa ainoastaan viime kauden Eurooppaliigassa.

PAOK - HJK 4-2 (1-1)
6. 0-1 Bojan Radulovic
37. 1-1 Magomed Ozdoyev
47. 2-1 Giannis Konstantelias
51. 3-1 oma maali
85. 4-1 Thomas Murg
90.+2 4-2 Perparim Hetemaj (rp)
yleisöä: 13 696

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia