PalloTV - Brian Page sai tuplapestin Jyväskylästä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.12.2023

Brian Page sai tuplapestin Jyväskylästä

Skottivalmentaja aloittaa JJK:n edustusjoukkueen päävalmentajana ja seuran urheilutoimenjohtajana.

JJK ja SJK vaihtavat valmentajia päittäin. Uuteen Ykköseen pudonnut JJK on palkannut uudeksi päävalmentajakseen skotlantilaisen Brian Pagen, joka toimi usean vuoden ajan SJK:n organisaatiossa. Page toimii myös jyväskyläläisten urheilutoimenjohtajana. JJK:ta kaksi kautta valmentanut Toni Lehtinen palaa Seinäjoelle ja on jatkossa SJK:n palkkalistoilla.

Page tuli SJK:n palvelukseen jo kaudeksi 2016. Seinäjoella viettämiensä vuosien aikana Page ehti palvella seuraa useissa eri tehtävissä, mutta ennen kaikkea hän tuli tutuksi SJK Akatemian valmentajana. Page jättäytyi viime kauden alussa sairaslomalle, kun julkisuuteen vuoti tietoja tapahtumista Akatemian saunaillassa.

Pagella on kokemusta myös Veikkausliigan päävalmentajuudesta. Hän veti SJK:n kauden kahdesti loppuun - ensin kaudella 2017, jolloin Page korvasi Jose Manuel Rocan päävalmentajana JJK:lle kärsityn 0-4 kotitappion jälkeen. Toisen kerran hänet kutsuttiin apuun, kun Alexei Eremenko sr sai SJK:sta lähtöpassit kaudella 2019.

Puheenjohtaja Tom Nevanpää hyrisee seuran verkkosivuilla tyytyväisyyttään, sillä Page on ollut aiemminkin JJK:n kiikarissa.

– Page on arvostettu valmentaja, joka on tehnyt vuosia hienoa työtä etenkin pelaajakehityksen eteen ja hänen valmennusfilosofiansa osuu hyvin yhteen seuran toimintatavan ja tavoitteiden kanssa. Olemme keskustelleet Brianin kanssa jo aiemminkin JJK:ssa valmentamisen mahdollisuudesta ja nyt kaikki palaset loksahtelivat kohdalleen, Nevanpää sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita: