PalloTV - Try-out tuotti tulosta - Ilvekselle neljä uutta pelaajaa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.01.2024

Try-out tuotti tulosta – Ilvekselle neljä uutta pelaajaa

Valmennusporras oli tyytyväinen testileirin antiin.

Ilves on saanut riveihinsä täydennystä neljästä uudesta pelaajasta, jotka tulevat seuraan Oulun ja Turun suunnilta. Tuoreet sopimukset ovat tulosta Ilveksen joulukuun alussa järjestämästä try-out -tapahtumasta. Nelly Lehtilälle, Iris Lukkarilalle, Viivi Spetsille ja Stina Virkkalalle lyötiin sopimuspaperi käteen try outin päätteeksi.

Ilveksen valmennusporras oli hyvin tyytyväinen try outin antiin.

- Se oli erittäin hyvä tapahtuma. Kaikki mukana olleet tryout-pelaajatkin antoivat siitä positiivisen palautteen, riippumatta tulivatko valituiksi tai eivät. Pitivät varsinkin siitä, että saivat palautetta niin kehityskohteistaan kuin vahvuuksistaan. Neljä pelaajaa tapahtumasta sai meiltä lopulta sopimuksen, päävalmentaja Anssi Ylinen kuvailee Ilveksen verkkosivuilla.

Uusista pelaajista Lehtilä ja Spets edustivat Turun Palloseuraa viime kaudella. Lukkarilan ja Virkkalan seura oli oululainen ONS. Molemmat putosivat Kansallisesta Liigasta.

Lehtilä on Liedon Pallon kasvatti, joka jo varhaisessa vaiheessa uraansa lähti hakemaan kovempia pelejä TPS:n riveistä. Hän pelasi seuran riveissä Naisten Liigaa ja Kansallista Liigaa kausina 2018-20 ja 2023. Otteluita kertyi 65, joissa hyökkääjänä pelaava Lehtilä viimeisteli kuusi liigamaalia.

Spets on myös pesunkestävä tepsiläinen, vaikka hän aloitti jalkapallon PIF:ssä ja on pelannut myös Kaarinan Pojissa. Keskikenttäpelaajalla on vyöllään 24 liigaottelua.

Lukkarila on RoPS:n kasvatti, joka siirtyi viime kaudeksi liigakentille ONS:n paitaan. Hän pelasi 22 ottelua, joista 16 oli avauskokoonpanossa. Sitä ennen hän oli pelannut RoPS:n riveissä kaikkia naisten sarjatasoja Kolmosesta Ykköseen saakka.

Myös puolustajana pelaavalla Virkkalalla on kosketuspintaa rovaniemeläiseen naisjalkapalloon. Hän edusti RoPS:aa kahden ja puolen kauden ajan ennen paluutaan ONS:aan kaudeksi 2022. Virkkala on kempeleläisen Ajax-Sarkkirannan kasvatti.

Artikkeliin liittyviä aiheita: