PalloTV - U17-tytöt kohtaa Norjan
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.01.2024

U17-tytöt kohtaa Norjan

Eerikkilässä pelattava kaksoismaaottelu korvaa Portugalin turnauksen, jossa vastaan olisi tullut EM-jatkokarsintojen maita.

Suomen U17-tyttöjen maajoukkue valmistautuu EM-jatkokarsintoihin kohtaamalla Norjan kahdesti. Ottelut pelataan Eerikkilän urheiluopistolla 23. ja 25. tammikuuta. Helmikuun puolivälin jälkeen Suomen kalenterissa on matka Portugaliin, jossa pelataan EM-jatkokarsintalohkon ottelut.

Norjaa vastaan pelattavat maaottelut korvaavat etelän turnausmatkan. Suomen oli määrä osallistua Portugalissa järjestettävään turnaukseen, mutta siellä olisi tullut vastaan kaksi EM-jatkokarsintalohkon maata. Suomi katsoikin parhaimmaksi perua osallistumisensa.

– Olisimme pelanneet turnauksessa Portugalin lisäksi Islantia ja Etelä-Koreaa vastaan. Kun sekä Portugali että Islanti arvottiin meidän karsintalohkoomme, oli meidän pakko keksiä uusia suunnitelmia. Onnistuimme järjestämään Norja-matsit lyhyellä varoitusajalla, joten saamme kaksi todella kovaa maaottelua, maajoukkueen päävalmentaja Akan Okomoh kertoo Suomen Palloliiton verkkosivuilla.

Muutaman pelaajan loukkaantumiset ovat päävalmentajat riesana, mutta Okomoh uskoo saavansa hyvän ryhmän kasaan Norjaa vastaan.

– Runko on tuttu, ja saamme vahvan joukkueen kasaan. Saamme tulevalla leirillä useamman harjoituksen aikaa kehittää pelaamistamme ja viilaamme periaatteitamme kohti karsintoja. Käytämme ajan hyväksi myös kentän ulkopuolella ja vahvistamme joukkueen erinomaista yhteishenkeä, Okomoh kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

Nimetty joukkue:
Ella-Maria Ervasti, mv (FC Honka)
Viivi Pietilä, mv (FC Honka)
Bella Aalto (HJK)
Melisa Arifi (PK-35 Vantaa)
Niiki Juttula (ONS)
Cecilia Jäntti (KTP)
Veera Jääskä (FC Honka)
Noora Karvonen (Valtti)
Venla Koota (HJK)
Aada Mäkelä (HJK)
Laura Oksanen (HJK)
Reeta Pirilä (ONS)
Olivia Reis (HJK)
Elsa Rinta-Kokko (FC Espoo)
Jelena Todoshchenko (FC Honka)
Olivia Ulenius (Åland United)
Hikaru Viherlaakso (TPS)
Rebecca Viljamaa (HJK)
Anike Wusu (JyPK)

Joukkuetta täydennetään vielä yhdellä pelaajalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: