PalloTV - Kansallinen Liiga alkaa huhtikuun puolivälissä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.01.2024

Kansallinen Liiga alkaa huhtikuun puolivälissä

PK-35 Vantaan ja PK Keski-Uusimaan välinen ottelu käynnistää liigakauden, joka päättyy kolmen seuran putoamiseen.

Naisten pääsarjan Kansallisen Liigan otteluohjelma on julkistettu. Liigan avauskierros pelataan huhtikuun puolivälissä ja runkosarja lyödään pakettiin 31. päivä elokuuta. Runkosarjan jälkeen liiga jakaantuu neljän joukkueen ylempään ja kuuden joukkueen alempaan loppusarjaan.

PK-35 Vantaa ja liiganousija PK Keski-Uusimaa ottavat varaslähdön kauteen perjantaina 12. huhtikuuta. Muut joukkueet pelaavat ensimmäisen ottelunsa lauantaina 13. huhtikuuta.

Avauskierroksen herkkupaloiksi voidaan poimia kaksi ottelua. KuPS ja Åland United - kaksi potentiaalista mitaliehdokasta - iskevät yhteen Kuopiossa. JyPK, joka on toinen liigaan nousseista joukkueista, emännöi Helsingin Palloseuraa. HPS:n ruorissa on JyPK:n nousuun päävalmentajana luotsannut Antti Ruonala.

Alkavan kauden liigassa pelataan myös raakaa pudotuspeliä. Naisten sarjauudistuksen myötä liigan joukkuemäärä vähenee kahdeksaan, mikä tietää alemman loppusarjan kolmelle viimeiselle suoraa matkalippua Ykköseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: