PalloTV - Ykkösliigan otteluohjelma uunista ulos
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.01.2024

Ykkösliigan otteluohjelma uunista ulos

Avauskierroksella kaksi mielenkiintoista otteluparia - TPS-FF Jaro ja KTP-MP.

Ykkösliigaksi muuttuneen Ykkösen otteluohjelma on julkaistu. Ykkösliiga käynnistyy huhtikuun puolivälissä yhtä aikaa naisten Kansallisen Liigan kanssa. Sarjassa pelaa kymmenen joukkuetta, joista varmimmin nousua Veikkausliigaan tavoittelevat ainakin KTP ja TPS.

Ykkösliiga pelataan kymmenen joukkueen kolminkertaisena sarjana. Nyt julkaistu otteluohjelma kattaa kaksi ensimmäistä sarjakierrosta, joiden jälkeen viimeisen kolmanneksen otteluohjelma tehdään erikseen. Viimeiselle kierrokselle sarjan viisi parasta saavat yhden kotiottelun enemmän kuin viisi seuraavaa.

Toisen kolmanneksen viimeinen kierros pelataan 27. heinäkuuta. Sarja päättyy 19. tai 20. lokakuuta.

Ykkösliiga pelataan kolminkertaisena sarjana. Jokaiselle joukkueelle tulee pelattavaksi 27 ottelua. Voittaja nousee Veikkausliigaan ja toiseksi sijoittunut pääsee vielä liigakarsintaan yrittämään nousua. Vastaan asettuu Veikkausliigan alemman loppusarjan toiseksi viimeiseksi sijoittunut joukkue.

Ykkösliigan viimeiseksi sijoittunut putoaa uuteen Ykköseen. Toiseksi viimeinen karsii paikastaan Ykkösen toiseksi sijoittunutta vastaan.

PalloTV:n seuraamista sarjoista ilman otteluohjelmaa on enää uusi Ykkönen.

Artikkeliin liittyviä aiheita: