PalloTV - Matias Sorvali ja Impton Söderlund uusina kasvoina Atlantikseen
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.02.2024

Matias Sorvali ja Impton Söderlund uusina kasvoina Atlantikseen

Helsinkiläisseuran sopimuspelaajien määrä kasvaa hitaasti.

Atlantis FC on saanut kaksi uutta vahvistusta joukkueeseensa. Hyökkääjät Matias Sorvali ja Impton Söderlund ovat solmineet vuoden mittaiset sopimukset helsinkiläisseuran kanssa. Kotisivujensa listauksen perusteella Atlantiksella on kasassa vasta kymmenen pelaajasopimusta.

Sorvali on 23-vuotias oikea laitahyökkääjä. Viime kesänä hän pelasi muutaman pelin SalPa:ssa, mutta päätti kautensa Kakkosessa edustaen Grankulla IFK:ta. Sorvali pelasi Granissa myös kausina 2021 ja 2022. Toissa kaudella hän viimeisteli kymmenen maalia Kakkosessa. Valtaosan pelaajaurastaan Sorvali on edustanut FC Espoota.

Sorvalin otteet GrIFK:ssa herättivät Atlantiksen uuden valmentajan Tiago Santosin huomion jo viime kesänä.

- Hän on nopea ja vahva laitapelaaja, joka pystyy hyvin pelaamaan niin laitapakkina kuin wingerinäkin. Pojalla on kaikki eväät pelata joku päivä vaikka Veikkausliigassa, Santos kommentoi Atlantiksen verkkosivuilla.

Atlantiksen verkkosivujen pelaajalistauksessa Sorvali on merkitty puolustajaksi. Sen ja Santosin puheiden perusteella Sorvalin pelipaikka voi olla valumassa hyökkäyksestä alas päin.

Söderlund on Helsingissä syntynyt 24-vuotias suomalais-costaricalainen hyökkääjä. Kaksi viimeistä kautta hän on pelannut FC Jazzissa. Nyt Söderlund on palaamassa kasvattiseuraansa.

- Me tunnemme hyvin Imptonin hyvät ja huonot puolet. Tiedämme hänen viimeistelytaitonsa ja toisaalta muistamme, että prässipeli ei välttämättä ole hänen suurimpia vahvuuksiaan. Mutta on mielenkiintoista nähdä, minkälainen pelimies hänestä Tiagon valmennuksessa kuoriutuu, Atlantiksen manageri Tom Weckström tuumailee seuran verkkosivuilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita: