PalloTV - PK-35: Vahvistuksia hyökkäykseen ja keskikentälle
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.02.2024

PK-35: Vahvistuksia hyökkäykseen ja keskikentälle

Seura on tehnyt sopimukset hyökkääjäkolossi Eero Markkasen ja japanilaispelaaja Juta Nakanishin kanssa.

Gnistania edustanut hyökkääjäkolossi Eero Markkanen jatkaa pelaamista Ykkösliigassa. Hän on tehnyt sopimuksen PK-35:n kanssa. Ykkösliigaan noussut helsinkiläisseura saa täydennystä myös keskikentälleen japanilaispelaaja Juta Nakanishin muodossa. Molempien sopimus on tämän kauden mittainen.

Markkasen ura on pitkä ja hän on palvellut lukuisia eri työnantajia. Jyväskylässä syntynyt ja kasvanut pelaaja lähti taipaleelleen kauden 2013 päättymisen jälkeen, jolloin hän siirtyi HJK:sta Ruotsin kentille AIK:n riveihin. Virallisesti papereissa lukee siirto JJK:sta, koska Markkanen pelasi lainasopimuksella Klubissa ja paperit kiersivät pelaajaoikeudet omistaneen seuran kautta ennen siirtymistään AIK:n kassakaappiin.

Markkanen pelasi Ruotsin lisäksi myös Espanjassa, Saksassa, Tanskassa, Indonesiassa ja Yhdysvalloissa. Ulkomaan kiertueensa aikana hän kävi kahteen otteeseen Suomessa - RoPS:ssa loppuvuodesta 2015 ja FC Hakassa kauden 2020. Markkanen palasi pysyvästi kotimaan kentille kaudeksi 2022, jonkä jälkeen hän on pelannut HIFK:ssä ja Gnistanissa.

Viime kaudella Markkanen viimeisteli 11 maalia Ykkösessä Gnistanin hyväksi. Osumatarkkuus riitti maalipörssin kolmanteen sijaan joukkuetoveri Joakim Latosen ja HIFK:ssä pelanneen Antti Ulmasen jälkeen.

Nakanishi kolmas japanilaispelaaja

PK-35:n valmennuksessa Juta Nakanishia kaavaillaan keskikentän pohjapelaajan paikalle, mutta hän kykenee pelaamaan myös topparin tonttia.

Nakanishi tulee PK-35:n palvelukseen Lagend Shiga FC:stä, joka pelaa Japanin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla. Hänen ensimmäinen varsinainen seuransa oli pykälää korkeamman sarjapaikan omistava Reilac Shiga. Sitä ennen Nakanishi pelasi juniorina koulun ja yliopiston joukkueissa.

Nakanishi on PK-35:n kolmas japanilaispelaaja. Seuran rosterissa ovat jo 24-vuotias keskikenttäpelaaja Hiroki Nekado sekä 26-vuotias puolustaja Shunta Uchiyama.

Artikkeliin liittyviä aiheita: