PalloTV - Helmarit kohtaa Pinatar Cupin finaalissa Skotlannin
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.02.2024

Helmarit kohtaa Pinatar Cupin finaalissa Skotlannin

EM-karsintoihin valmistavan Espanjan leirin viimeinen ottelu pelataan tiistaina.

Helmarit raivasi tiensä Pinatar Cupin loppuotteluun kaatamalla Slovenian maalein 1-0 (1-0). Loppuottelussa tulee vastaan Skotlanti, joka toisessä välierässä löi Filippiinit lukemin 2-0 (2-0). Sijoitusottelut pelataan tiistaina.

Slovenia osoittautui Suomelle yllättävän vaikeaksi vastukseksi. Slovenia tuli otteluun voimakkaalla ja korkealla prässillä, jonka selviämisestä Helmarien puolustuksella oli ajoittaisia vaikeuksia. Pelin avaaminen oli hankalaa, mikä näkyi myös hyökkäyspäässä - Suomi ei maalipaikoilla juurikaan juhlinut. Sen sijaan Slovenialla oli muutamia hyviä maalipaikkoja, jotka viime kädessä maalilla pelannut Milla-Maj Majasaari selvitti hyvillä torjunnoillaan.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo 18. minuutilla, kun Suomi rakensi hitaan hyökkäyksen vasemmalta laidalta. Se päättyi Jutta Rantalan laukaukseen Slovenian maalin takanurkkaan. Kyseessä oli Helmarien ensimmäinen kunnollinen maalintekoyritys koko ottelussa.

Toisella puoliajalla pelattiin pitkään samalla kaavalla. Helmarit pääsi kuskin paikalle vasta loppupuolella ottelua, kun Slovenian tankki alkoi tyhjetä aktiivisen prässipelin seurauksena. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

La 24.2.2024, San Pedro del Pinatar, Pinatar Arena
Slovenia - Suomi 0-1 (0-1)
18. 0-1 Jutta Rantala
yleisöä: 100

Artikkeliin liittyviä aiheita: