PalloTV - Ohashi vakuutti testijaksolla
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
28.02.2024

Ohashi vakuutti testijaksolla

Japanilaispuolustaja teki yhden vuoden sopimuksen JIPPO:n kanssa.

JIPPO:n runsaslukuinen joukkue saa jälleen lisävahvistuksen. Seura teki vuoden mittaisen sopimuksen 26-vuotiaan japanilaispuolustajan Yusei Ohashin kanssa. JIPPO tarvitsee uutta verta puolustukseensa, joka on harventunut yhden pelaajan loukkaantumisen ja toisen armeijakomennuksen vuoksi.

Ohashi on ollut JIPPO:n mukana jo tammikuusta lähtien ja vakuutti valmennuksen kyvyistään. Koejakson aikana hän tahkosi täydet minuutit molemmissa JIPPO:n pelaamissa Ykkösliigacupin ottelussa.

JIPPO kuvaa japanilaisvahvistusta tekniseksi ja juoksuvoimaiseksi pelaajaksi, mutta Ohashi uskoo parhaimpien avujensa olevan pään sisällä.

– Parhaita ominaisuuksiani jalkapalloilijana ovat luottamus itseeni ja taitoihini, Ohashi sanoo JIPPO:n verkkosivuilla.

Ohashi on pelannut tähän asti vain kotimaassaan. Parhaimmillaan hän on palloillut maan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla - viimeksi Arterivo Wakayama -nimisessä seurassa.

– Yusei on ollut mukanamme nyt reilun kuukauden verran. Tiesin toki ennakkomateriaalien kautta, millainen pelaaja meille on tulossa, mutta nyt on helppo todeta, että juuri sellainen mies tänne myös saapui. Pelaaja, jolla on valtava potentiaali, JIPPO:n päävalmentaja Mikko Hallikainen kertoo seuran kotisivuilla uudesta vahvistuksestaan.

– Mielestäni Yuseilla on kaikki työkalut olla sarjan parhaimmistoa omalla pelipaikallaan, mutta samaan aikaan meidän tulee olla kärsivällisiä hänen suhteensa ja kehittyä yhdessä päivä päivältä. Jo nyt olemme huomanneet kehitysaskeleita, joita hän on ehtinyt reilun kuukauden sisällä ottaa, Hallikainen jatkaa.

Ykkösliigaan täydennysjoukkueena nousseella JIPPO:lla on nyt jo 26 pelaajasopimusta.

Artikkeliin liittyviä aiheita: