PalloTV - "Ei olla vielä valmiita, mutta valmiita kilpailemaan jokaisessa pelissä", päävalmentaja Kim Raimi, PK-35
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
04.03.2024

”Ei olla vielä valmiita, mutta valmiita kilpailemaan jokaisessa pelissä”, päävalmentaja Kim Raimi, PK-35

Uudistuksen myötä syntyneen valtakunnan toiseksi korkeimman sarjatason Ykkösliigan avaukseen on puolitoista kuukautta. Yksi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta kymmenestä joukkueesta on helsinkiläinen lähiöseura PK-35, jonka valmennusta ja pelaajia PalloTV kävi tapaamassa.

Vaiheikas ja värikäs osuvat lähimmiksi arvioiksi, kun katsoo PK-35:n historiaa muutaman lähivuosikymmenen tai vaikka seuran koko toimintataipaleen ajalta. PK-35 tekee jo neljättä tulemistaan valtakunnan huipulle, kun edellisestä visiitistä Kakkoseen muodostui lyhin mahdollinen. PK-35 putosi kahden kauden jälkeen Kakkoseen vuonna 2022 ja nousi karsintojen kautta täksi kaudeksi takaisin.

Kaiken tämän on nähnyt ja kokenut PK-35:n päävalmentaja Kim Raimi, joka aloittaa jo neljännen kauden miesten edustusjoukkueen peräsimessä. Putoamisesta huolimatta häneen luotettiin kuin vuoreen ja luotetaan edelleen.

Minkälaisen arvion päävalmentaja antaa helsinkiläisten kauteen valmistautumisesta? Opittiinko putoamisesta mitään? Onko jotain muuttunut PK-35:n toiminnassa aikaisempaan verrattuna - jos on, mitä?

Minkälaisen analyysin Raimi tekee alkavan kauden joukkueestaan? Missä kuosissa on ihanneavaukseksi luokiteltu ryhmä? Vielä on tulossa uusia nimiä? Mihin suuntaan PK-35:n peliä viedään? Mitkä ovat PK-35:n tavoitteet?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: