PalloTV - "Meillä on vauhdikas ja arvaamaton joukkue", Xhevdet Gela, PK-35
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
07.03.2024

”Meillä on vauhdikas ja arvaamaton joukkue”, Xhevdet Gela, PK-35

Uudistuksen myötä syntyneen Ykkösliigan avaukseen on puolitoista kuukautta. Yksi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta kymmenestä joukkueesta on helsinkiläinen lähiöseura PK-35, jonka valmennusta ja pelaajia PalloTV kävi tapaamassa.

Vaiheikas ja värikäs osuvat lähimmiksi arvioiksi, kun katsoo PK-35:n historiaa muutaman lähivuosikymmenen tai vaikka seuran koko toimintataipaleen ajalta. PK-35 tekee jo neljättä tulemistaan valtakunnan huipulle, kun edellisestä visiitistä Kakkoseen muodostui lyhin mahdollinen. PK-35 putosi kahden kauden jälkeen Kakkoseen vuonna 2022 ja nousi karsintojen kautta takaisin täksi kaudeksi.

Sarjan ensimmäisessä osassa kuultiin päävalmentaja Kim Raimin mietteet. Tässä ja viikonloppuna julkaistavassa viimeisessä jaksossa jututetaan pelaajia. Ensimmäisenä ääneen pääsee PK-35:n veteraanikeskikenttäpelaaja Xhevdet Gela.

Gela on nähnyt Suomen kenttiä ja seuroja enemmän kuin yhden uran edestä. Hän on edustanut mm. Atlantista, FC Hakaa, PK-35 Vantaata, Myllykosken Palloa, FC Lahtea, Helsingin IFK:ta ja EIF:iä. Nyt on alkamassa toinen kausi PK-35:n riveissä. Tilillä on 203 ottelua ja 15 tehtyä maalia Veikkausliigassa. Mitä tällä kaikella kokemuksella voi tehdä? Velvoittaako se johonkin?

Miten on sujunut Gelan kauteen valmistautuminen? Millaista pelillistä roolia hän odottaa tulevalta kaudelta? Millaiset tavoitteet hänellä on yksilönä? Entä mitä Gela odottaa joukkueelta?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: