PalloTV - "Me halutaan olla pallollisesti laadukas joukkue", Daniel Rantanen, PK-35
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.03.2024

”Me halutaan olla pallollisesti laadukas joukkue”, Daniel Rantanen, PK-35

Uudistuksen myötä syntyneen Ykkösliigan avaukseen on puolitoista kuukautta. Yksi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta kymmenestä joukkueesta on helsinkiläinen lähiöseura PK-35, jonka valmennusta ja pelaajia PalloTV kävi tapaamassa.

Vaiheikas ja värikäs osuvat lähimmiksi arvioiksi, kun katsoo PK-35:n historiaa muutaman lähivuosikymmenen tai vaikka seuran koko toimintataipaleen ajalta. PK-35 tekee jo neljättä tulemistaan valtakunnan huipulle, kun edellisestä visiitistä Kakkoseen muodostui lyhin mahdollinen. PK-35 putosi kahden kauden jälkeen Kakkoseen vuonna 2022 ja nousi karsintojen kautta takaisin täksi kaudeksi.

Sarjan kahdessa ensimmäisessä osassa kuultiin päävalmentaja Kim Raimin ja kokeneen keskikenttäkonkarin Xhevdet Gelan mietteitä. Viimeisessä osassa ääneen pääsee todellinen Mr. PK-35 jo kolmannessa polvessa eli Daniel Rantanen.

Mr. PK-35 ei ole turha titteli Rantaselle. Hän edusti seuraa ja sen myöhempää huipputason viritelmää PK-35 Vantaata pienestä pojasta aina kauteen 2015 ja osan kautta 2016. Sen jälkeen hän on kantanut HIFK:n, EIF:n ja AC Oulun paitoja, kävi välissä kauden kasvattajaseurassaan ja pelasi kaksi viimeistä vuotta TPS:ssä. Nyt Rantanen on takaisin tutuissa ympyröissä.

Miten on Rantasen pre-season mennyt ja millaiset ovat tunnelmat kauden avauksen alla? Miltä paluu PK-paitaan maistuu? Millainen on Rantasen mielestä tulevan kauden PK-35? Mikä on hänen oma roolinsa joukkueessa? Mitkä ovat tavoitteet?

Toimittaja ja kuvaus: Aleksi Rouvinen

Artikkeliin liittyviä aiheita: